ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μάριος Ηλία: Τίτλοι τέλους στο σήριαλ

Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σήμερα θα μπει ένα τέλος

Τι κι αν οι συζητήσεις μεταξύ Ομόνοιας και Εθνικού Άχνας για τον Μάριο Ηλία ξεκίνησαν την πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη, η συμφωνία έχει εξελιχθεί σε ένα σήριαλ μπόλικων επεισοδίων με το φινάλε να είναι πλέον κοντά. Εντός της ημέρας αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το αν ο ποδοσφαιριστής θα αγωνίζεται με το τριφύλλι στο στήθος ή όχι.

Το χρονικό του σήριαλ

Ήταν αρχές Σεπτεμβρίου όταν η Ομόνοια χτύπησε επίσημα την πόρτα του Εθνικού Άχνας βολιδοσκοπώντας τις προθέσεις της προσφυγικής ομάδας για το αν υπήρχε περίπτωση να παραχωρήσει τον Μάριο Ηλία ή όχι. Η απάντηση του Εθνικού ήταν θετική. Με το κατάλληλο ποσό όλα γίνονται στο ποδόσφαιρο. Βέβαια όντας στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, με την Ομόνοια να έχει ανάγκη για έναν επιθετικό, η προσφυγική ομάδα παρουσίασε ψηλές απαιτήσεις, σε σχέση πάντοτε με το ποσό θα ήθελε για πει το ναι στις αρχές του καλοκαιριού.

Η Ομόνοια πάντως προχώρησε σε επίσημη πρόταση (δες εδώ), την οποία στον Εθνικό αξιολόγησαν, έκριναν ως μη ικανοποιητική κι έδωσαν πίσω μια αντιπρόταση, στην οποία πέραν των οικονομικών ανταλλαγμάτων περιλάμβανε στο deal τον Ζαχαρίου. Οι «πράσινοι» με τη σειρά τους επανήλθαν με ένα ποσό λίγο πιο κάτω από αυτό που ήθελε ο Εθνικός και τον Ζαχαρίου για βρει κλειστή την πόρτα.

Εν συνεχεία για άλλη μια φορά η Ομόνοια επανήλθε την τελευταία μέρα των μεταγραφών (αν και τρέχει ακόμη το παράθυρο για δανεικούς εντός Κύπρου και άνεργους), με μια δελεαστική πρόταση την οποία αρχικά αποδέχθηκε ο Εθνικός (δες εδώ). Οι συζητήσεις όμως θα ολοκληρώνοντας δυο μέρες αργότερα όταν η κάθε πλευρά θα έβλεπε όλες τις λεπτομέρειες. Όταν τελικά ήρθε η μέρα για να δώσουν τα χέρια, οι δυο πλευρές είχαν διαφωνίες ξανά, με αποτέλεσμα η προσπάθεια να πέσει άλλη μια φορά στο κενό (δες εδώ).

Το σίριαλ όμως είχε κι άλλα επεισόδια… Η Ομόνοια επανήλθε πριν δυο μέρες, με μια τελευταία προσφορά. Ο Εθνικός σε συνεδρία του αποδέχθηκε την προσφορά βάζοντας ένα αστεράκι σε συγκεκριμένους όρους, με το μπαλάκι να πηγαίνει στη διοίκηση Παπασταύρου.

Κάπως έτσι φθάσαμε στο σήμερα. Η τελευταία μάλλον μέρα του σήριαλ, καθώς όλες οι πλευρές είναι αποφασισμένες να μπει ένα τέλος. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο οι πληροφορίες θέλουν άπαντες να τονίζουν πως δεν θα τραβήξει άλλο και εντός της ημέρας θα έχουμε τίτλους τέλους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση