ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κυριάκου για Μάντσεστερ: «Κίνητρο για όλη την οικογένεια της Ομόνοιας»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 από τον προπονητή της Κ19 των «πρασίνων»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους, παραχώρησε δηλώσεις ο προπονητής της Κ19 της Ομόνοιας, Τάσος Κυριάκου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για το σημερινό παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα: «Θα έλεγα ότι περιμένουμε το παιχνίδι με ανυπομονησία. Είμαστε κοντά σε αυτή την πρόκριση. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα μας δίνει το δικαίωμα να πιστεύουμε. Έχουμε δύσκολο έργο. Όμως με την εικόνα του πρώτου αγώνα και την αποφασιστικότητά που δείξαμε πιστεύουμε ότι έχουμε τις ικανότητες για να τα καταφέρουμε. Είναι μια διοργάνωση με πιο ψηλές εντάσεις από το δικό μας πρωτάθλημα. Είναι κομμάτι της εκπαίδευσης των νεαρών. Εάν αναλογιστούμε την εικόνα του πρώτου αγώνα σίγουρα πρέπει να δώσουμε κατιτίς παραπάνω. Το πρώτο μας μέλημα είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Είναι ένα στοιχείο το οποίο επιβάλλουμε. Αυτή η πρόκριση θα έρθει μόνο με καλή εμφάνιση».

Για τον κόσμο: «Θα έλεγα ότι θα έρθει κόσμος. Αυτό το παιχνίδι είναι για πολλούς αποδέχτες. Από αυτή τη διοργάνωση μπορείς να αλιεύσεις πολλά πράγματα».

Για το ότι η Ομόνοια επενδύει στους νεαρούς: «Υπάρχουν πολλοί πυλώνες που στηρίχθηκε αυτή η προσπάθεια. Κατ’ αρχή υπάρχει η φιλοσοφία της διοίκησης η οποία λέει ότι πρέπει να εξαντλούμε τα πάντα για να φτάνουν νεαροί στην πρώτη ομάδα. Ο κ. Παπασταύρου ανέφερε πολλές φορές αυτή την προσέγγιση. Το δεύτερο είναι η εκπαίδευση. Η Ακαδημία έχει μια ενιαία φιλοσοφία. Αυτό βοηθάει πολύ γιατί βοηθούμε τα παιδιά να είναι κοντά στη φιλοσοφία της πρώτης ομάδας».

Για τους δανεικούς στην ΜΕΑΠ: «Παρά να στερηθούν λεπτά καλύτερα να πάνε δανεικοί. Είναι πολύ πιο ωφέλιμο. Αυτή είναι η φιλοσοφία. Έγινε μια συνεργασία με την ΜΕΑΠ για να αγωνιστούν κάποια παιδιά στην Β’ Κατηγορία».

Για το αν Νιλ Λένον παρακολουθεί τους αγώνες της Κ19: «Έρχεται στα παιχνίδια όπως και ο κ. Νικολάου και ο κ. Ταραπουλούζης. Είναι ένα κομμάτι το οποίο είναι γενικά στη φιλοσοφία της ομάδας».

Για το πρωτάθλημα Κ19: «Στο πρωτάθλημα υπάρχουν πολλά σκαλοπάτια. Στη φετινή χρονιά θα είναι πολύ δύσκολο από τα προηγούμενα χρόνια. Γίνονται όμως πολλές μετακινήσεις. Από εμάς έφυγαν οκτώ παίκτες από τον βασικό κορμό. Άλλοι δανεικοί άλλοι ανέβηκαν στην πρώτη ομάδα. Υπάρχουν προβλήματα στα γήπεδα. Οι ομάδες θέλουν να βελτιωθούν ούτως ώστε να φτάσουμε στο επίπεδα άλλων πιο προηγμένων χωρών».

Για το αυριανό παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Νομίζω ότι είναι ένα σταυροδρόμι. Είναι ένα κίνητρο από μόνο του για τους παίκτες. Θα έχουν δύσκολη δουλειά. Το πρόβλημα είναι πως θα ισορροπήσουν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια με αυτά του πρωταθλήματος. Η Ομόνοια είναι μια ομάδα με ψηλούς στόχους. Δεν μπορεί να αγνοήσει ένα παιχνίδι σαν το αυριανό με τη Γιουνάιτεντ ούτε το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος. Θα πρέπει όλοι μας να απολαύσουμε το αυριανό παιχνίδι. Είναι ένα κίνητρο για όλη την οικογένεια της Ομόνοιας».

*Περισσότερα στο ηχητικό

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση