ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κούσουλος: «Πολλοί πίστεψαν ότι δεν θα ξαναπαίξω ποδόσφαιρο, είμαι περήφανος»

Δηλώσεις του αρχηγού της Ομόνοιας

Καλά μαντάντα για τους οπαδούς της Ομόνοιας, καθότι όπως έγινε γνωστό ο αρχηγός των «πρασίνων», Ιωάννης Κούσουλος ανανέωσε έως το 2027! Η είδηση έγινε γνωστή στην εκπομπή «Total Green», όπου είναι φιλοξενούμενους ο αρχηγός του «τριφυλλιού». Στο πλαίσιο αυτό παραχώρησε και δηλώσεις. 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Μεγάλη τιμή για εμένα, είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα, εύχομαι να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτά κάναμε, να πετύχουμε τους στόχους μας και να είναι η ομάδα ψηλά. Πολλοί μπορεί να νομίζουν ότι είναι εύκολο να είσαι αρχηγός της Ομόνοιας, αλλά δεν είναι έτσι. Είναι αρκετά δύσκολο όχι απλά για να κρατάς τους συμπαίκτες σου εκεί αφοσιωμένους, αλλά και ευθύνη στον μεγάλο κόσμο αυτής της ομάδας. Το θεωρώ μεγάλη τιμή για μένα»

Πότε άρχισε η διαδικασία ανανέωσης του συμβολαίου: «Κράτησε ενάμιση μήνα η διαπραγμάτευση, δόξα το Θεό όλα καλά».

Τι σημαίνει για σένα αυτή η ανανέωση; «Είναι επιβράβευση για μένα. Ειδικά μετά τον τραυματισμό μου δεν ήταν καθόλου εύκολο να επανέλθω και να αγωνιστώ ξανά. Πολλοί πίστευαν ότι δε θα ξαναέπαιζα ποδόσφαιρο, όμως τα κατάφερα και γι’ αυτό ευχαριστώ όλο τον κόσμο που ήταν δίπλα μου. Γι αυτό το λόγο είμαι ιδιαίτερα περήφανος για αυτή την ανανέωση».

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

41 μέρες

41 μέρες

Σε λίγους μήνες δεν θα τον θυμάται κανείς
 |  HOT SPOT