ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μαρτσίνιακ: «Ήρθα εδώ για τον Μάζιτς» (σχόλιο για τελικό)

Δηλώσεις από τον Πολωνό διαιτητή

Τρομερή διαιτησία από τον Σίμον Μαρτσίνιακ, ο οποίος με το τέλος του τελικού κυπέλλου παραχώρησε δηλώσεις στον «Άλφα». Ο Πολωνός… παγκόσμιας κλάσης ρεφ μεταξύ άλλων έκανε σχόλιο για το παιχνίδι, ενώ τόνισε πως ήρθε στο νησί μας χάρη στον Μάζιτς. 

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα και το πώς τον έζησε: «Ένας τελικός είναι πάντα τελικός. Μπορείς να προετοιμαστείς για τα πάντα αλλά ένας τελικός είναι πάντα τελικός. Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ γρήγορο αλλά στο δεύτερο θύμισε κάτι από σκάκι όταν καμιά ομάδα δεν ήθελε να δεχθεί τέρμα».

Για το παιχνίδι κι αν ήταν δύσκολο: «Δεν ήταν τόσο δύσκολο παιχνίδι. Οι παίκτες μας σεβάστηκαν, σεβάστηκαν τις αποφάσεις μας κι αυτό είναι πάντα σημαντικό. Ήθελα να ξεκουραστώ πριν τον τελικό του Champions League αλλά ήθελα να βοηθήσω τον Μάζιτς σε μια δύσκολη και σημαντική στιγμή. Είναι πολύ καλός μου φίλος και ήταν μια χάρη προς αυτόν. Ένας τελικός είναι πάντα σημαντικός και είναι ένα τρόπαιο. Ήρθα να βοηθήσω, ελπίζω να το απόλαυσαν. Είναι πολύ καλός μου φίλος ο Μάζιτς και ο κ. Κούμας είναι πολύ καλός μου φίλος».

Για το αν μπορεί να συγκριθεί ο τελικός του παγκοσμίου κυπέλλου: «Μπορούμε να συγκρίνουμε συναισθήματα. Στο τέλος αυτό μετρά. Κάποτε χάνεις αλλά δεν σημαίνει πως δεν έδωσες τα πάντα. Γι’ αυτό και οι οπαδοί της ΑΕΛ χειροκρότησαν και φώναξαν συνθήματα για την ομάδα τους στο τέλος της αναμέτρησης».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση