ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ήμουν στο σπίτι και έβλεπα... ήταν έκπληξη - Θα συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε την Ομόνοια»

Δηλώσεις του Προέδρου της Ομόνοιας

Για την άκρως επιτυχημένη σεζόν της πρωταθλήτριας Ομόνοιας σε Κύπρο και Ευρώπη μίλησε στην Primetel πριν από τη σέντρα του αγώνα με τον Απόλλωνα ο πρόεδρο της εταιρείας των «πρασίνων» Σταύρος Παπασταύρου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και πως την έζησε: «Ήμουν στο σπίτι και έβλεπα το παιχνίδι από την τηλεόραση. Δεν το περιμέναμε και θεωρούσαμε πως σήμερα θα παιζόταν ο τίτλος. Ήταν έκπληξη και σίγουρα ευχάριστη. Μου αρέσουν τα λίγα λόγια. Ο κόσμος της Ομόνοιας μου έδωσε μεγάλη χαρά. Ήξερα πως ήταν μεγάλος καημός του Ομονοιάτη να κερδίσει τον τίτλο, και μας έδωσε μεγάλη χαρά που το πετύχαμε».

Για το γεγονός πως επιτεύχθηκαν οι στόχοι τόσο νωρίς: «Δεν είναι καθόλου εύκολο να πάρεις ένα τίτλο. Είναι πολύ πιο δύσκολο απ’ ότι περίμενα. Έδωσα χρόνο στους εαυτούς μας και κάναμε ότι χρειάζεται για να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Για το που κρίθηκε ο τίτλος: «Πολύ δουλειά. Βάλαμε κάτω τι πρέπει να κάνει ο καθένας και πως. Αυτό έπραξαν».

Για το γεγονός πως το να διατηρηθείς στην κορυφή είναι πολύ δύσκολο: «Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε έτσι όπως κάνουμε τα τελευταία τρία χρόνια. Δεν είναι εύκολο να παραμείνουμε στην κορυφή, όμως από τη στιγμή που μάθαμε το δρόμο θα είναι πιο εύκολο να το επαναλάβουμε ξανά».

Για τη στιγμή που χάρηκε περισσότερο: «Ήταν πολλές στιγμές. Η πρώτη ήταν όταν μπήκαμε στους ομίλους του Europa League, και φυσικά το πρωτάθλημα».

Για το πως βλέπει την Ομόνοια στα επόμενα 5 χρόνια: «Δεν ξέρω τι μπορούμε να πούμε σήμερα αλλά σίγουρα θα έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στα επόμενα 5 χρόνια. Έχουμε τα έργα στο προπονητικό μας κέντρο και θα συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε την Ομόνοια σαν οργανισμό και στο γήπεδο και εκτός, και να λύσουμε όλα τα προβλήματα που υπάρχουν».

Για τα οικονομικά και το ρόλο της Primetel: «Ευχαριστούμε την Primetel για τη συνεργασία και τη βοήθεια τον τελευταίο χρόνο. Ήταν δύσκολο χρόνος για όλους. Για εμάς υπήρχαν και τα έσοδα της Ευρώπης και δεν είναι όπως τις άλλες ομάδες, όμως σίγουρα ήταν σημαντικό που στάθηκε η Primetel δίπλα μας, και είμαι σίγουρος πως ο κόσμος της Ομόνοια ανταμείβει όποιον είναι δίπλα της».

Ένα τελευταίο μήνυμα: «Πρώτα πρέπει να ευχαριστήσω τον υπουργό Υγείας και την υπουργό Δικαιοσύνης που συνεργαστήκαν μαζί μας και ήρθε ο κόσμος εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω και τον κ. Κούμα γιατί ήταν δύσκολη χρονιά και για την ΚΟΠ στο οικονομικό. Να ευχαριστήσω και τους χορηγούς μας»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Κάρβερ… ενόψει Euro!

Κάρβερ… ενόψει Euro!

Στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα... και κάποιος με πέρασμα από τους κυπριακούς πάγκους
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ