ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η Παγκύπρια πρωτοτυπία της Ομόνοιας

Δεν ξανάγινε κάτι τέτοιο

Κωνσταντίνος Νικολάου

Φέτος η Ομόνοια σε συνεργασία με την Primetel, αποφάσισε να κάνει μια εκπομπή που να αφορά αποκλειστικά τους «πράσινους» της Λευκωσίας. Το ξεχωριστό με αυτή την εκπομπή είναι το ότι στα χρονικά της κυπριακής τηλεόρασης καμιά άλλη αθλητική ομάδα δεν έχει κάνει ξανά κάτι παρόμοιο.

Η εκπομπή ονομάζεται «Total Green» και μεταδίδεται στις 21:45 κάθε Δευτέρα μετά τους αγώνες της Ομόνοιας, στο κανάλι PrimeTel 1HD. Ξεκαθαρίζουμε ότι σε περίπτωση που το «τριφύλλι» δεν δώσει αγώνες τις προηγούμενες ημέρες, τότε η εκπομπή δεν θα γίνει. Επίσης όταν η Ομόνοια αγωνίζεται Δευτέρα, η εκπομπή μεταφέρεται για την Τρίτη.

Στην εκπομπή γίνονται συζητήσεις σχετικά με το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας, αλλά και για τον Ευρωπαϊκό αγώνα που έδωσε η Ομόνοια κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας. Χρόνος αφιερώνεται και στα άλλα αγωνιστικά τμήματα της ομάδας, ενώ μεταξύ άλλων φιλοξενούνται και αποκλειστικές δηλώσεις του προπονητή μετά από τον εκάστοτε αγώνα.

Να προσθέσουμε ότι εκτός από τον παρουσιαστή της εκπομπής, υπάρχει πάντα ένας καλεσμένος από την Ομόνοια. Αυτός μπορεί να είναι ο πρόεδρος της ομάδας, ο προπονητής, κάποιος ποδοσφαιριστής ή οποιοσδήποτε άλλος εμπλέκεται με το «τριφύλλι». Μάλιστα στη συνέχεια φιλοξενείται και δεύτερος καλεσμένος, που συνήθως είναι παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των «πρασίνων» και κάνει αγωνιστική ανάλυση.

Ο βασικός στόχος της Ομόνοιας από αυτή την εκπομπή είναι να έρθει πιο κοντά με τον κόσμο της, ειδικά τη δεδομένη χρονική περίοδο όπου λόγω της πανδημίας οι οπαδοί δεν έχουν δικαίωμα να πηγαίνουν στο γήπεδο. Πέρα από την επικοινωνία που θέλει να έχει με τον κόσμο της, η ομάδα της Λευκωσίας αποσκοπεί στην ψυχαγωγία και την ενημέρωση των οπαδών της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση