ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Λίβερπουλ θα το πάρει…η Ομόνοια;

Ο Τσεφέριν είπε ότι δεν το χάνει με κανένα τρόπο η Λίβερπουλ όμως μετά έκανε ντρίμπλα

24sports team

info@24sports.com.cy

Συνέντευξη στη σλοβένικη εφημερίδα «Ekipa24» παραχώρησε ο Αλεξάντερ Τσεφέριν. Ο πρόεδρος της UEFA εξέφρασε την πεποίθηση ότι τα πρωταθλήματα θα ολοκληρωθούν κανονικά όμως σημείωσε ότι η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία προετοιμάζεται για κάθε σενάριο, ακόμα και σε περίπτωση δεν καταστεί εφικτή η ολοκλήρωση κάποιων πρωταθλημάτων.

Αυτό που ξεχωρίσαμε από τη συνέντευξη του κ. Τσεφέριν είναι η τοποθέτηση που έκανε για τη Λίβερπουλ μετά από σχετική ερώτηση που δέχτηκε. Ο πρόεδρος της UEFA ανέφερε ότι βλέπει τη Λίβερπουλ να κατακτά το πρωτάθλημα, είτε συνεχιστεί η αγγλική Πρέμιερ Λιγκ είτε όχι.

«Δεν βλέπω τρόπο να μείνει χωρίς τον τίτλο η Λίβερπουλ. Αν παιχτεί ποδόσφαιρο, τότε είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα τον κερδίσει, θεωρητικά δεν το έχει κατακτήσει ακόμη αλλά πρακτικά είναι πολύ κοντά. Ωστόσο, αν δεν παιχτεί, θα είναι απαραίτητο να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα με κάποιον τρόπο, ώστε να γνωρίζουμε τους πρωταθλητές. Ξανά λέω πως δεν βλέπω κάποιο σενάριο να μην το πάρει η Λίβερπουλ. Ξέρω πως οι οπαδοί της θα απογοητευτούν αν συμβεί σε ένα άδειο γήπεδο ή απλά σε έναν πίνακα, αλλά πιστεύω πως θα κερδίσουν τον τίτλο είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο», είπε χαρακτηριστικά.

Με την πιο πάνω τοποθέτηση, ο κ. Τσεφέριν άφησε έμμεσα να νοηθεί ότι θα ισχύσει η τωρινή βαθμολογία στην Πρέμιερ Λιγκ σε περίπτωση που υπάρξει οριστική διακοπή του πρωταθλήματος, καθώς δεν βλέπει κάποιο σενάριο με το οποίο θα χάνει τον τίτλο η Λίβερπουλ. Το εύλογο ερώτημα που τίθεται είναι αν θα ισχύσει το ίδιο και με άλλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που ενδέχεται να διακοπούν οριστικά. 

Στη συνέχεια ο Σλοβένος δημοσιογράφος προσπάθησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο ρωτώντας τον κ. Τσεφερίν εάν η UEFA έχει θέσει κάποια κριτήρια για την ανάδειξη του πρωταθλητή σε περίπτωση οριστικής διακοπής, όπως για παράδειγμα η επικύρωση των τωρινών βαθμολογιών.

«Όχι δεν το έχουμε σκεφτεί, απλά μιλάω υποθετικά. Προετοιμαζόμαστε για κάθε σενάριο, αλλά δεν έχουμε καταλήξει σε λεπτομέρειες προς το παρόν. Σε αυτό το σημείο είμαστε πεπεισμένοι πως θα ολοκληρωθούν οι διοργανώσεις». Αυτή ήταν η διπλωματική απάντηση που έδωσε ο πρόεδρος της UEFA, η οποία αντί να καθαρίσει, μάλλον θόλωσε ακόμα περισσότερο το τοπίο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Καλά… κι ο Λέσιακς;

Καλά… κι ο Λέσιακς;

Η φημολογία για τον Κίκο αγγίζει και την Ομόνοια, όμως εκεί υπάρχει ήδη ο κορυφαίος αριστερός μπακ του πρωταθλήματος
Δημήτρης Βρουλλίδης
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ
X