ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Χένινγκ Μπεργκ: Τους περνά από… ψιλό κόσκινο

Πολύ σχολαστικός είναι ο Νορβηγός στη μελέτη υποψηφίων προς απόκτηση

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Η αναζήτηση έμπειρου μεσοεπιθετικού που να κινείται κυρίως στην αριστερή πλευρά και τερματοφύλακα κάτω των 22 ετών συνεχίζεται στην Ομόνοια.

Στον ορίζοντα διαφαίνονται υποψήφιοι που εναλλάσσονται για διάφορους λόγους -η διαδικασία της ενίσχυσης δεν είναι στατική- αλλά ο εκλεκτός για την ώρα... αγνοείται (αναφερόμαστε κυρίως στον μεσοεπιθετικό, χωρίς να σημαίνει ότι κήπερ θα πάρουν… ό,τι βρεθεί. Κάθε άλλο).

Δεν είναι καθόλου …desperate για ενίσχυση

Σαφέστατος

Ο Χένινγκ Μπεργκ, επί του θέματος, είναι σαφέστατος: «Εάν δεν εξευρεθεί ο ποδοσφαιριστής που θα είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά δεν θα γίνει μετεγγραφή».

Αυτό λέει συνεχώς στους συνεργάτες του ενώ αυτή του η στάση συμπεραίνεται και από τις τοποθετήσεις του. Δεν είναι καθόλου …desperate για ενίσχυση. Δεν είναι διατεθειμένος να κάνει μετεγγραφή που δεν θα πειστεί ότι θα προσδώσει ισχύ στην ομάδα. Και καλά κάνει. Είναι αντικειμενικά αδύνατο να υπάρχουν απόλυτα πειστήρια για κανένα, αλλά αυτά που θα συγκεντρώσει περί του υποψήφιου θα πρέπει να αποτελούν μια καλή βάση (πειστηρίων) για να δώσει το πράσινο φως.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ο συνωστισμός των φορ

Αρκετές από τις μετεγγραφές που έχει κάνει η Ομόνοια, είναι παίκτες που γνωρίζει ο ίδιος ο Νορβηγός ή παίκτες με συστάσεις από άτομα της απόλυτης εμπιστοσύνης του. Ειδικά φέτος αυτό είναι ξεκάθαρο.

Ο Χένινγκ Μπεργκ δεν αρκείται ούτε ακόμη  και με μια καλή εξέταση του… υλικού που του παρουσιάζουν. Επιμένει πολύ (ίσως υπερβολικά) στην εξέταση μικρών λεπτομερειών πριν προχωρήσει.

Όλοι στο πράσινο στρατόπεδο βλέπουν προς… Παραλίμνι. στο δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί το ερχόμενο Σάββατο (6.30μμ) απέναντι στη φορμαρισμένη ΕΝΠ στο «Τάσος Μάρκου». Η αντίπαλος προέρχεται μέχρι τώρα από τρεις συνεχόμενες νίκες (σήμερα συναντά τον Ολυμπιακό).

Ο Χένινγκ Μπεργκ δεν θα έχει στη διάθεση του τους Άνταμ Λανγκ και Ερνστ Ασάντε, οι οποίοι θα εκτίσουν την ποινή της τιμωρίας τους. Επανέρχεται ο Γιαν Λέζιακς.

Η απουσία του Ερνστ Ασάντε, φέρνει ως βασικό φορ ένα εκ των Μάρκο Τσέποβιτς, Ανδρόνικο Κακουλλή, Μίκαλ Ντούρις. Τη θέση του Άνταμ Λανγκ αναμένεται να πάρει ο Τόμας Χούμποτσαν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση