ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γίνεται Ουζόχο… ο Ακιντόλα;

Προς το παρόν ο παίκτης ψηφίζει Ομόνοια

Χρήστος Ζαβός

Χρήστος Ζαβός

Φοβάσαι να εστιάσεις στον συναισθηματισμό του κάθε παίκτη. Γιατί τα θέλω τους σε μια εποχή όπως αυτή που ζούμε εστιάζονται στο στόχο της βελτίωσης της ζωής τους.

Κυριότερο ρόλο παίζει το «μαρούλι» και αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, αφού δυστυχώς τα λεφτά και οι επαγγελματικές ευκαιρίες παίζουν καθοριστικό ρόλο στις επιλογές μας.

Πέραν τούτου υπάρχει σίγουρα σε κάποιες περιπτώσεις αυτό που λέμε συναίσθημα. Ή ηθική δέσμευση ή ακόμη και συμπάθεια προς τον εργοδότη, την ομάδα, τον κόσμο της. Τις πλείστες των φορών έρχεται σε δεύτερη μοίρα ωστόσο κανείς δεν μπορεί να διαγράψει μονοκονδυλιά και αυτό τον παράγοντα.

Στην περίπτωση του Ουζόχο φάνηκε ξεκάθαρα ότι τα λεφτά έπαιξαν τον ρόλο τους. Όπως και οι μάνατζερ που βρίσκονται από πίσω του.

Δημιουργήθηκε ήδη ένας μύθος που φέρει τα λεφτά του ΑΠΟΕΛ να πηγαίνουν σε μια ομάδα μάνατζερ και κάτι πολύ λίγα στη Λα Κορούνια. Ούτε καν 200 χιλιάδες…

Μπορεί Ακιντόλα και Ουζόχο να κατάγονται από την ίδια χώρα, μπορεί να είναι σε πολύ καλή ηλικία, μπορεί μέχρι και σήμερα ν’ ανήκαν σε μια ομάδα που θέλει να τους παραχωρήσει- πουλήσει, όπως όμως και να το δούμε πρόκειται για δύο ξεχωριστές περιπτώσεις. Έχουν διαφορετικά θέλω, διαφορετικοί μάνατζερ χειρίζονται την καριέρα του και κυρίως διαφορετικές απαιτήσεις είχαν η Λα Κορούνια και η Μίντιλαντ. 

Όπως έχει ήδη γραφτεί, ο ΑΠΟΕΛ προ τριών περίπου εβδομάδων προσέγγισε τη Μίντιλαντ για να μάθει τα θέλω της σχετικά με τον Αφρικανό εξτρέμ. Οι Δανοί με τη σειρά τους ζήτησαν ότι ζήτησαν και από την Ομόνοια.

Μισό εκατομμύριο ζεστό και φρέσκο συν τις απολαβές του ποδοσφαιριστή που είναι κάτι παραπάνω από 200 χιλιάδες ετησίως. Το θέμα κόλλησε κάπου εκεί και πλέον άπαντες περιμένουν το επόμενο βήμα.

Από τη μεριά της η Ομόνοια, όπως πλέον προκύπτει μέσα από το ρεπορτάζ δεν πρόκειται να μπει σε διαδικασία πλειστηριασμού. Οι φήμες έχουν να λένε ότι δίνει 300 χιλιάδες να τον αποκτήσει και άμα οι Δανοί πουν το οκ, καλώς.

Ο ΑΠΟΕΛ από τη μεριά του πρόταση δεν φέρεται να έχει κάνει, αφού κάποια εσωτερικά ζητήματα παραμένουν ανοιχτά. Όπως για παράδειγμα η δεδομένη πια πώληση του Τάμαρι, μέσα από την οποία αρκετά λεφτά θα μπουν στα ταμεία.

Ο Πρόδρομος Πετρίδης το έχει πολλάκις αποδείξει ότι άμα θέλει κάποιον τον παίρνει. Και ότι άμα ο Ουζουνίδης συναινέσει, τότε το θέμα γίνεται ευκολότερο. Προς το παρόν, στόχος του Ελλαδίτη για τη θέση του εξτρέμ είναι ο Νάνα Αμπομά η περίπτωση του οποίου είναι στα σκαριά.

Το να γίνει του Γκανέζου από τη Φορτούνα και να αποκτηθεί ο Ακιντόλα θεωρείται πλεονασμός. Άμα όμως ο Τάμαρι αποχωρήσει τότε την απόκτηση του Ακιντόλα θεωρείται επιτακτική ανάγκη.

Τα σενάρια που μπορεί να γραφτούν είναι πολλά. Επί της ουσίας είναι δεδομένο ότι ο Ακιντόλα προς το παρόν ψηφίζει Ομόνοια. Όπως είναι τώρα τα δεδομένα…γιατί ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει ακόμη πει την τελευταία του λέξη. Ομολογουμένως ούτε και η Ομόνοια... σ’ ένα σήριαλ που πλέον διαδέχθηκε αυτό του Ουζόχο και μοιάζει πιο ενδιαφέρον.

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Χρήστος Ζαβός

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X