ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Για ένα πράγμα δεν είμαστε σίγουροι

Η «πράσινη» ανακοίνωση για το Λοΐζου και η συνέχεια

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Όπως ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα η διοίκηση της Ομόνοιας μετά από επιθυμία του Λοΐζου Λοΐζου ο παίκτης τίθεται εκτός ομάδας καθώς εμμένει στην απόφασή του να μην αγωνιστεί ξανά στην Ομόνοια.

Για τους γνωρίζοντες το θέμα η ανακοίνωση δεν ήταν έκπληξη. Η διάσταση απόψεων των δυο πλευρών ήταν μεγάλη και δύσκολα θα γεφυρωνόταν. Πέραν της ουσίας των πραγμάτων υπήρχαν και συμπεριφορές που έκαναν βαθύτερο το χάσμα.

Είχαμε αναφερθεί σε πρόσφατο ρεπορτάζ ότι το ενδεδειγμένο στην περίπτωση αυτή ήταν το να βρεθεί μια λύση για να φτιάξουν τα πράγματα. Καταπιανόμενοι με το θέμα και επειδή ήμασταν γνώστες προσώπων και πραγμάτων, ξέραμε ότι εκφράζαμε περισσότερο τη θέση ως wishful thinking. Δηλαδή θέση, συγκεντρώνουσα λίγες πιθανότητες να μετατραπεί σε πραγματικότητα. Οι πιθανότητες για επαναπροσέγγιση και διευθέτηση μεταξύ των δυο πλευρών, ήταν πολύ περιορισμένες.

Δεν πρόκειται να εμβαθύνουμε στο θέμα, ούτε να αναφερθούμε στα πως και τα γιατί. Το ποιος ή ποιοι έκαναν, ή κάνουν λάθος στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι άνευ σημασίας αυτή τη στιγμή. Σημασία έχει η εξέλιξη που σημειώθηκε και κυρίως το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα από δω και μπρος. Βέβαια αυτό κανείς δεν το ξέρει, γιατί η ζωή δεν είναι κάτι το στατικό. Εμπεριέχει δυναμική.

Τις απαντήσεις στο θέμα, όπως άλλωστε σε όλα τα θέματα στη ζωή, τις δίνει ο χρόνος. Άρα, ας μη βιαζόμαστε.

Για ένα πράγμα μπορούμε να εκφραστούμε με βεβαιότητα, όποια εξέλιξη και να έχουν τα πράγματα. Η Ομόνοια δεν θα χαθεί. Για τον ποδοσφαιριστή, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Ούτε βέβαια και ο ίδιος μπορεί να είναι σίγουρος για τούτο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση