ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γι' αυτό πήραν κλήση στην Εθνική Χούμποτσαν και Νέμετς

Ο Πάβελ Χάπαλ τους συμπεριέλαβε στην αποστολή

Εφραίμ Γεωργίου

Άνταμ Νέμετς και Τόμας Χούμποτσαν διετέλεσαν για χρόνια βασικά στελέχη της Εθνικής Σλοβακίας. Οι δυο τους αποτελούσαν σταθερά μέλη του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας και ήταν ηχηρά ονόματα. Απ’ την περσινή σεζόν και μαζί με τον Μάρτιν Σκτρελ ανακοίνωσαν πως η καριέρα τους στην Εθνική Σλοβακίας τελειώνει. Κι όμως οι τρεις τους βρέθηκαν και πάλι στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού τους συγκροτήματος.

Κι όμως δεν υπάρχει θέμα επιστροφής των τριών αυτών ποδοσφαιριστών στην Εθνική Σλοβακίας. Αντίθετα η κλήση αυτή έχει μορφή – τιμητικής. Επί της ουσίας οι τρεις ποδοσφαιριστές θα αγωνιστούν στο Κυριακάτικο φιλικό παιχνίδι της Σλοβακίας με την Παραγουάη, ώστε να πάρουν ένα τελευταίο χειροκρότημα απ’ τον κόσμο.

Πάντως οι τρεις ποδοσφαιριστές δεν θα βρίσκονται όμως στην αποστολή του αυριανού επίσημου αγώνα για τα προκριματικά του Euro κόντρα στην Σλοβακία. Είναι γι’ αυτό που ο Πάβελ Χάπαλ κάλεσε 26 ποδοσφαιριστές στην αποστολή της Εθνικής Σλοβακίας.

Ο Άνταμ Νέμετς μέτρησε συνολικά 42 συμμετοχές με το εθνόσημο στο στήθος, πετυχαίνοντας 13 τέρματα. Η πρώτη του συμμετοχή σημειώθηκε πίσω στο μακρινό 2006, όταν στις 10/12 εκείνης της χρόνιας πήρε το βάπτισμα του πυρός με 90λεπτο κόντρα Ηνωμένα Εμιράτα. Τελευταίος του αγώνα ήρθε στις 19/11/18 σε ένα παιχνίδι για το Nations League κόντρα στην Τσεχία.

Απ’ την άλλη ο Τόμας Χούμποτσαν μέτρησε 63 συμμετοχές με την Εθνική Σλοβακίας. Το ντεμπούτο του ήρθε την ίδια μέρα με τον Νέμετς, στις 10/12/06 στο φιλικό παιχνίδι με τα Ηνωμένα Εμιράτα, ενώ επίσης η τελευταία του συμμετοχή ήταν το παιχνίδι με την Τσεχία στις 19/11/18.

Οι δυο ποδοσφαιριστές βοήθησαν ουσιαστικά για πολλά χρόνια την Εθνική Σλοβακίας. Έτσι τώρα ήρθε η σειρά του κόσμου και της Ομοσπονδίας της Σλοβακίας να πουν το δικό τους ευχαριστώ και το αντίο στους δυο άσους που αγωνίζονται πλέον στο Κυπριακό Πρωτάθλημα.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Καλά… κι ο Λέσιακς;

Καλά… κι ο Λέσιακς;

Η φημολογία για τον Κίκο αγγίζει και την Ομόνοια, όμως εκεί υπάρχει ήδη ο κορυφαίος αριστερός μπακ του πρωταθλήματος
Δημήτρης Βρουλλίδης
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ
X