ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Φερέρα: «Ελπίζω να έχουμε περισσότερη παραγωγικότητα» (vid)

Δηλώσεις από τον προπονητή της Ομόνοιας

Δηλώσεις στην κάμερα της Ομόνοιας, με αφορμή το αυριανό (4/12) παιχνίδι με αντίπαλο την Καρμιώτισσα έκανε ο προπονητής των πρασίνων, Γιανίκ Φερέρα.

Αναλυτικά:

Δεύτερος αγώνας με την Καρμιώτισσα σε διάστημα πέντε ημερών. Πώς περιμένεις το ματς αυτή τη φορά;

Πιστεύω ότι ίσως θα θέλουν «εκδίκηση» και εμείς θέλουμε να τα πάμε καλύτερα από αυτό που κάναμε. Ξέρουμε ο ένας τον άλλον τώρα διότι τέσσερεις μέρες μετά είναι οι ίδιες ομάδες. Αν βελτιώσουμε κάποια πράγματα που θέλουμε θα τα πάμε καλύτερα σε αυτό το παιχνίδι.

Είδαμε την ομάδα να αντιδρά καλά και να παίρνει την πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου. Τι κρατάς από τον τελευταίο αγώνα;

Πρώτα απ’ όλα η καλή αντίδραση μετά που δεχθήκαμε το πρώτο γκολ. Ήμασταν καλά στο παιχνίδι, κάναμε ένα λάθος και δεχθήκαμε το πρώτο γκολ. Πνευματικά ήταν δύσκολο σε εκείνο το σημείο όμως μετά ήταν μια όμορφη αντίδραση από το σύνολο. Δεν χάσαμε την ελπίδα μας, δεν έχασαν την πίστη τους και δεν σταμάτησαν να παλεύουν και να δουλεύουν και πιστεύω αξίζαμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι.

Σε ποιους τομείς της απόδοσής μας περιμένεις από την ομάδα να γίνεται καλύτερη παιχνίδι με παιχνίδι;

Το τελευταίο παιχνίδι μπορούσαμε να το «σκοτώσουμε» πιο νωρίς. Έπρεπε να «σκοτώσουμε» το παιχνίδι πιο γρήγορα. Ελπίζω να έχουμε περισσότερη παραγωγικότητα στο επόμενο παιχνίδι γιατί με λίγη περισσότερη παραγωγικότητα στο προηγούμενο παιχνίδι θα μπορούσε να βάλουμε 3-4 γκολ. Δεν θέλουμε να κρατάμε τον αντίπαλο στο παιχνίδι όταν είναι 2-1. Χρειαζόμαστε να «σκοτώνουμε» το παιχνίδι πιο νωρίς και πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό.

Εκπληκτικό γκολ από τον Hooper, ο οποίος ψηφίστηκε ως ο MVP αυτού του αγώνα. Ένα σχόλιο γι’ αυτόν…

Ναι, ήρθε από μακριά (σ.σ. το γκολ)! Συνεχίζει να δείχνει όλη την εμπειρία του, όλη την ποιότητά του και ως επιθετικός μας προσθέτει πολλά. Ελπίζω να συνεχίσει να σκοράρει σε αυτά τα ματς και εκτός από τα γκολ μας προσθέτει και άλλα στοιχεία στο γήπεδο. Ελπίζω να συνεχίσει για καιρό έτσι.

Οι οπαδοί περιμένουν καλή εμφάνιση και νίκη τη Δευτέρα. Ποιο είναι το μήνυμά σου προς αυτούς;

Επίσης περιμένουμε ένα καλό παιχνίδι και νίκη. Θα κάνουμε τα πάντα γι΄αυτό. Το μήνυμά μου είναι να συνεχίζουν να μας στηρίζουν στις καλές και στις κακές στιγμές. Θα συνεχίσουμε να δίνουμε και να προσπαθούμε, έτσι χρειαζόμαστε την στήριξη όλων για να ξεφύγουμε από εδώ. Όλοι μαζί!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση