ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

FCL: «Θα παραμείνουμε έξω από το γήπεδο με τον Άρη»

Ανακοίνωση από τους οργανωμένους οπαδούς της Ομόνοιας

Αιχμηρή ανακοίνωση από τους οργανωμένους οπαδούς της Ομόνοιας με την οποία γνωστοποιούν ότι θα προβούν σε διαμαρτυρία έξω από τη Δυτική στο παιχνίδι με τον Άρη.

Η ανακοίνωση:

Προσπαθήσαμε με νύχια και με δόντια να μην διχάσουμε τον κόσμος μας. Χαραμίσαμε αμέτρητες ώρες ψάχνοντας τον υγιή τρόπο που θα αλλάξει τις καταστάσεις που ζούμε στην ΟΜΟΝΟΙΑ τον τελευταίο χρόνο. Δώσαμε όσο χρόνο άντεχαν τα στομάχια μας με την ελπίδα να γίνουν οι σωστές κινήσεις. Αυτή η στάση μας μερικές φορές, μας εφέρε απέναντι και από τον ίδιο μας τον κόσμο.

Τίποτα δεν άλλαξε όμως. Πιστέψτε μας, υποτιμήσατε πολύ το τι εστί να έχετε απέναντι σας αυτό τον ΛΑΟ.

Σε έκτακτη συνεδρία λοιπόν που είχαμε μετά το τέλος του αγώνα αποφασίσαμε για αρχή να προβούμε στην πάρακατω ενέργεια και καλούμε τον κόσμο να μας στηρίξει!

Την Παρασκευή 10/02 όπου η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετωπίζει τον άρη στο ΓΣΠ, καλούμε τον ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ στις 19:00 να μαζευτεί στον πάρκινγκ της βόρειας κερκίδας και μαζικά να κατευθυνθούμε προς την Δυτική κερκίδα όπου και στην έναρξη του αγώνα θα παραμείνουμε έξω από το γήπεδο στέλνωντας το μήνυμα σε όλους ότι ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν θα είναι μέρος σε αυτό το έκτρωμα και πλέον στεκόμαστε απέναντι σε όσους έβαλαν το προσωπικό τους συμφέρον πάνω από αυτή την τεράστια ιδέα!

Αυτό θα είναι μόνο η αρχή, επιλέξατε λάθος αντίπαλο, επιλέξατε κόσμο για τον οποίο αυτό που λέγεται ΟΜΟΝΟΙΑ είναι όλη του η ζωή.

- ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΙ -

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Ο Φρανσίς Ουζόχο  δείχνει την ποιότητα του

Ομόνοια: Η σεζόν του Ουζόχο

Η ονειρική εμφάνιση στο «Ολντ Τράφορντ» , οι 17 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, οι 4 στην Ευρώπη και η ανακήρυξη του ως καλύτερου ...
Πέτρος Παπαγιώργης
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ