ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φαμπιάνο:«Ήρθα αμέσως χωρίς να το σκεφτώ»

Χαρούμενος που είναι στην ομάδα, θετικός για την συνέχεια...

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας της Ομόνοιας, σχολιάζει το παιχνίδι με τη Δόξα, τις συνθήκες που συνάντησε στην ομάδα και τη συνέχεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ιδίου:

Ποιες είναι οι σκέψεις σου για το παιχνίδι με τη Δόξα;

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά κάναμε καλή δουλειά μέχρι τώρα και πρέπει να συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς το Σάββατο».

Τι νομίζεις ότι πρέπει να έχουμε κατά νου σε αυτού του είδους παιχνίδια όπως αυτό απέναντι στη Δόξα για να κερδίσουμε;

«Πρέπει να έχουμε στο μυαλό τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Όταν έχουμε κατά νου πως σε κάθε παιχνίδι πρέπει να κερδίζουμε, θα είναι πιο εύκολο για εμάς. Πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό το δρόμο σε κάθε παιχνίδι. Βήμα – βήμα και νίκες».

Δείχνεις να δένεσαι με την Ομόνοια. Ισχύει;

«Φυσικά. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Όταν πήρα την πρόταση για να έρθω, ήρθα αμέσως χωρίς να σκεφτώ κάτι αρνητικό επειδή είναι στην Κύπρο. Ήρθα για να βοηθήσω. Η οικογένειά μου επίσης είναι χαρούμενη εδώ. Οι οπαδοί με δέχθηκαν, με αγκάλιασαν και αυτό είναι πολύ ωραίο για εμένα. Θα συνεχίζω να αγωνίζομαι για να βοηθώ την ομάδα».

Πώς σου φαίνεται η Κύπρος;

«Ο κόσμος εδώ είναι πολύ καλός. Είναι πολύ εύκολο για εμένα εδώ να κάνω τη δουλειά μου. Όταν προσπαθώ να βρω κάτι που χρειάζομαι αρκετός κόσμος με αναγνωρίζει και με βοηθάει. Είναι εύκολο να κάνω καλή δουλειά υπό αυτές τις συνθήκες».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X