ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έκαναν πασαρέλα Χάμπος Κυριάκος και Νικόλας Παναγιώτου

Σε φιλανθρωπικό Fashion Show

Στις 16 Ιουνίου 2024, πραγματοποιήθηκε το Φιλανθρωπικό Fashion Show «MAKE THE DIFFERENCE», που διοργάνωσε στη Λεμεσό το «νερό και χΡώμα», με την υποστήριξη της Brainrocket. Περισσότερα από 200 άτομα παρακολούθησαν την εκδήλωση, στηρίζοντας τη φιλανθρωπική πρωτοβουλία της Άντρης Ευριπίδου Αταλιώτη, ιδρύτριας του «νερό και χΡώμα» και εμπνεύστριας της εκδήλωσης.

Στόχος του μοναδικού αυτού Fashion Show, ήταν η υποστήριξη του προγράμματος «Μοναδικά Χαμόγελα» του Παγκύπριου Συνδέσμου Σπάνιων Γενετικών Παθήσεων. Παιδιά επαγγελματίες μοντέλα από το πρακτορείο Brollywood και παιδιά από τα «Μοναδικά Χαμόγελα» παρουσίασαν ρούχα από διάφορες μάρκες και σχεδιαστές.

Με την υποστήριξη του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών, συμμετείχαν και οι Χάμπος Κυριάκου, Νικόλας Παναγιώτου, Νικόλας Ματθαίου, Γιάννης Ευσταθίου, Δανιήλ Παρούτης, Στέλιος Δημητρίου και Κωνσταντίνος Χατζηττοφής. Οι ποδοσφαιριστές έκαναν πασαρέλα κρατώντας από το χέρι παιδιά από το πρόγραμμα «Μοναδικά Χαμόγελα». Όλοι οι ποδοσφαιριστές ντύθηκαν από το Unfolloworld, ιδρυτής του οποίου είναι ο ποδοσφαιριστής Serge Gakpé.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση