ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
23° Λευκωσία,
28 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

«Έγιναν όσα έπρεπε να γίνουν για το Δασάκι και περιμένουμε τις Βρετανικές Βάσεις»

Δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του Εθνικού Άχνας

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Μάριος Μιτσίδης (δεξιά στη φωτό), μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους.

Αναφέρθηκε στην προετοιμασία της ομάδας του στην Ελλάδα, στα φιλικά, στο σχεδιασμό και στο πολυσυζητημένο θέμα με το Δασάκι και τις προσπάθειες που γίνονται για να το αξιοποιήσει και η Ομόνοια στη νέα σεζόν.

«Γίνονται καθημερινά διπλές προπονήσεις ώστε η ομάδα να βρεθεί στα επιθυμητά επίπεδα για τη νέα σεζόν. Θα γίνουν δύο φιλικά, ίσως και τρίτο. Θα παίξουμε με τη Λαμία την Κυριακή και την Τετάρτη με τη Λάρισα. Οι συνθήκες είναι εξαιρετικές, όπως και το κλίμα. Ό,τι πρέπει για την προετοιμασία της ομάδας», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Η συνεχής επαφή μεταξύ των παικτών και οι σχέσεις που δημιουργούνται μένουν στη συνέχεια. Οι ποδοσφαιριστές είναι δεμένοι, υπάρχει οικογενειακό κλίμα και αυτό θα επιδιώξουμε να διατηρηθεί και στη νέα σεζόν».

Για τον σχεδιασμό: «Υπολείπονται 1-2 θέσεις. Η μία είναι κεντρικός αμυντικός, όμως, δεν θα βιαστούμε. Περιμένουμε την κατάλληλη περίπτωση στα “θέλω” του προπονητή μας και στο οικονομικό μας πλαίσιο. Θεωρώ ό,τι καλύτερο να βρεις ποδοσφαιριστές που δεν χρειάζονται χρόνο προσαρμογής και μειώνεται αισθητά το ρίσκο. Αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε και τα καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό».

Για το θέμα με το Δασάκι: «Πραγματοποιήθηκαν κάποιες συναντήσεις μεταξύ των αρμοδίων πλευρών και του προέδρου του μας και της Ομόνοιας και εκείνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι περιμένουμε την απόφαση των Βρετανικών Βάσεων μετά από τις συναντήσεις. Χειρίζεται προσωπικά ο πρόεδρός μας το θέμα μαζί με την Ομόνοια και εκείνο που γνωρίζω είναι πως έχουν δοθεί κάποιες προτάσεις, έγινε το ραντεβού και περιμένουμε την απόφαση. Έγιναν όλα τα απαραίτητα από την πλευρά μας και από την Ομόνοια και η απόφαση είναι στις Βρετανικές Βάσεις και αρχές τις επόμενης εβδομάδας θα γνωρίζουμε. Είναι σημαντικό για τον Εθνικό και τη γύρω περιοχή και θα επωφεληθούν τα χωριά εκεί γύρω, η ομάδα μας αλλά και η Ομόνοια. Όλοι θέλουμε να γίνει αυτό».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση