ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δημητρίου: «Μας έχουν λείψει τα ευρωπαϊκά παιχνίδια»

Δηλώσεις του επί του τύπου εκπρόσωπου της Ομόνοιας

Δηλώσεις παραχώρησε αμέσως μετά τη κλήρωση του πρωταθλήματος Cyta ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου. Μεταξύ άλλων ο ίδιος υπογράμμισε πως η ετοιμότητα είναι το κλειδί καθώς η ομάδα της Λευκωσίας έχει δύσκολα παιχνίδια στην αρχή της σεζόν.

Αναλυτικά:

Πρώτο σχόλιο: «Το αποτέλεσμα της κλήρωσης μας δείχνει πως πρέπει να είμαστε έτοιμοι από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, καθώς μας περιμένουν παιχνίδια ντέρμπι και σε δύσκολες έδρες. Ξεκινάμε σε μία έδρα που παραδοσιακά συναντάμε δυσκολίες στην Πάφο, πάμε μετά με την Καρμιώτισσα και αρχίζει μία σειρά από ντέρμπι και μετά παιχνίδι σε δύσκολη έδρα με τον Εθνικό. Μας έχει διδάξει στο παρελθόν ότι σε ένα πρωτάθλημα χρειάζεται σταθερότητα και ισορροπία κάτι που είχαμε πέρσι. Φέτος θα προσπαθήσουμε ακόμα καλύτερα».

Για τα μεταγραφικά: «Όταν θα είμαστε έτοιμοι θα ενημερώσουμε τον κόσμο, να συστήσουμε λίγη ακόμα υπομονή».

Για την επιστροφή της Ομόνοιας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις: «Είναι αλήθεια ότι μας έχουν λείψει τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και είναι μεγάλη χαρά που θα αγωνιστούμε ξανά στην Ευρώπη. Βέβαια, δεν θέλουμε απλά να αγωνιστούμε, αλλά να έχουμε αξιοπρεπή παρουσία και να δούμε την πορεία μας παιχνίδι με παιχνίδι. Θα δούμε καταρχήν σε ποιο γύρο θα ξεκινήσουμε, τους αντιπάλους που θα αντιμετωπίσουμε και θα προσπαθήσουμε να διακριθούμε με όλες τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν με τις συνθήκες που υπάρχουν. Τα μονά παιχνίδια, την πανδημία του κορονοϊού και τη μεταγραφική περίοδο που είναι διαφορετική».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X