ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δημητρίου: «Γνωρίζουμε τι σημαίνει για την Ανόρθωση το παιχνίδι...»

Δηλώσεις του εκπρόσωπου τύπου της Ομόνοιας

Η Ομόνοια φιλοξενεί την Ανόρθωση και στόχος της είναι να φθάσει σε άλλο ένα τρίποντο στην φετινή χρονιά στην προσπάθεια που κάνει για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ταυτόχρονα αν κερδίσει σήμερα η Ομόνοια απομακρύνει για τα καλά την Ανόρθωση απ’ την υπόθεση τίτλος. Λίγο πριν την σέντρα ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της Primetel.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα: «Κάθε παιχνίδι έχει διαφορετικό χαρακτήρα ως προς τη σημαντικότητά του. Είναι σημαντικός ο σημερινός, παίζουμε μια πολύ καλή ομάδα, γνωρίζουμε ότι για την Ανόρθωση είναι μια ευκαιρία να πλησιάσει την κορυφή. Γνωρίζουμε ότι είναι μια ομάδα που παρουσιάζεται με καλό πρόσωπο στα τελευταία παιχνίδια. περιμένουμε δύσκολο παιχνίδι όπως πάντα στους αγώνες με την Ανόρθωση. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί ανασταλτικά και στην επίθεση να έχουμε την ουσία. Αυτό μετρά, για να πάρουμε τη νίκη.

Για το αν είναι παιχνίδι έξι βαθμών: «Ναι είναι παιχνίδια έξι βαθμών αυτά. Δεν πιστεύω στις ακραίες τοποθετήσεις ότι η Ανόρθωση μένει εκτός με ήττα. Δεν θεωρώ ότι βγαίνει έξω αν δεν κερδίσει σήμερα. Για μας θα είναι σημαντικό βήμα αν καταφέρουμε να κερδίσουμε. Ένας παίκτης μπαίνει στο γήπεδο με άλλο αέρα όταν νιώθει ότι έχει πετύχει κάποια πράγματα, αλλά για να επαναλάβουμε αυτές τις επιδόσεις πρέπει να καταθέσουμε το καλύτερό μας πρόσωπο σε όλα τα επίπεδα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση