ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δημητρίου: «Επενδύουμε στην ακαδημία για μια καλή φουρνιά»

Θέλει να βγάλει κι άλλους... Λοΐζου, Τζιωνήδες και Κακουλλήδες

Για τη νίκη επί της ΕΝΠ, τη συνέχεια αλλά και τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες της ομάδας μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τους «βυσσινί» ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν μια δίκαιη νίκη. Μπορούσαμε να πετυχαίναμε νωρίτερα τόσα γκολ. Φτιάξαμε πολλές ευκαιρίες, αρκετές κλασικές. Όσο έμενε το 1-0 μια στραβοκλωτσιά μπορούσε να ήταν μοιραία, όμως ήμασταν κυρίαρχοι σε όλο το παιχνίδι. Το ότι δεν βάζαμε γκολ πρόσθετε κάποια πίεση, όμως ήρθαν τα γκολ έστω και αργοπορημένα και έδωσαν την πλήρη εικόνα του παιχνιδιού.

Στόχος μας είναι να αυξήσουμε τους Κύπριους παίκτες, ειδικά από την ακαδημία μας, γιατί στο τέλος της ημέρας το βάθος στην ομάδα και τη διαφορά θα την κάνουν οι Κύπριοι παίκτες. Επενδύουμε στην ακαδημία για να έχουμε καλή φουρνιά.

Από αύριο σκεφτόμαστε το ντέρμπι. Είχαμε χάσει εφτά βαθμούς στην έδρα μας με ομάδες παρόμοιου βεληνεκούς με την ΕΝΠ. Θα έχουμε 11 παιχνίδια όλα ντέρμπι με ψηλές εντάσεις και απαιτήσεις. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και στο μυαλό και σωματικά. Η Ομόνοια είναι μεγάλη ομάδα και ο κόσμος περιμένει αυτά τα παιχνίδια».

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X