ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Δημητρίου: « Έχουν περάσει οκτώ χρόνια...»

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου μίλησε στον ΣΠΟΡFM 95.0 μίλησε για τα αγωνιστικά δεδομένα, για τον Ουζόχο, για το θέμα με τους ξένους διαιτητές και πολλά άλλα...

Διαβάστε αναλυτικά:

Στο αγωνιστικό:

« Μετά την ολοκλήρωση εννέα αγωνιστικών βρισκόμαστε εντός των στόχων. Έχουν περάσει οκτώ χρόνια για να έχουμε τέτοια βαθμολογική θέση μετά την έννατη αγωνιστική. Στα 3 από τα 4 ντέρμπι δεν δεχτήκαμε γκολ. Ξεχωρίζουμε το πάθος και το ομαδικό πνεύμα όπως και την επιθυμία για νίκες. Δεν είχαμε οποιοδήποτε θέμα πειθαρχίας ούτε μυϊκούς τραυματισμούς. Από το σοκ των τραυματισμών βγήκαμε δυνατοί.

Το μυαλό μας είναι μόνο στην Ένωση, ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να περιμένει. Αν δεν είμαστε συγκεντρωμένοι θα το πληρώσουμε. Τα στοιχεία που θέλουμε να βελτιώσουμε είναι η απόδοση μας σε μερικά παιχνίδια που θα μπορούσε να είναι καλύτερα και οι αυξομειώσεις στην απόδοση. Πρέπει να γίνουμε πιο σταθεροί, πιστεύουμε ότι αυτό παρουσιάζεται λόγω του ότι είμαστε νέα ομάδα. Αν λάβουμε υπόψη τις σαρωτικές αλλαγές είμαστε ικανοποιημένοι. Υπάρχει η προοπτική να υλοποιήσουμε τους στόχους μας»

Αναθεώρηση στόχων:

« Οι στόχοι της ομάδας δεν θα αναπροσαρμόζονται από αγωνιστική σε αγωνιστική. Είχαμε πει από την αρχή ότι αν η παρουσία μας, μάς φέρει κάτι διαφορετικό θα το κυνηγήσουμε.

Για την παρουσία κόσμου:

« Είναι ικανοποιητική. Ο κόσμος της Ομόνοιας ξεχωρίζει. 33 156 εισιτήρια συνολικά. Στα εκτός έδρας έχουμε σημειώσει sold out. Οι επιδόσεις αυτές μπορούν να γίνουν και καλύτερες. Η μαζική παρουσία σε κάθε παιχνίδι είναι ο στόχος μας, συγκριτικά με τις υπόλοιπες ομάδες η διαφορά είναι μεγάλη».

Τραυματίες:

« Τόσο ο Μίκου όσο και ο Τζιωνής ακολουθούν σημαντικό μέρος της κανονικής προπόνησης. Είναι θέμα αγωνιστικής ετοιμότητας αν θα προλάβουν το ματς με την Ένωση».

Για τον Ουζόχο:

« Αναμένουμε να μας ενημερώσουν σήμερα για την πορεία του Ουζόχου, θα έχουμε ξεκάθαρη εικόνα και το πότε αναμένεται να επιστρέψει».

Για τον Παναγή:

« Ο Παναγή είναι στα σωστά πλαίσια η αποκατάσταση του. Θα χάσει την χρονιά ωστόσο όλα πάνε καλά».

Για το γήπεδο:

« Δεν έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη σε σχέση με την τελευταία τοποθέτηση. Όταν υπάρξει κάτι καινούριο θα ενημερώσουμε. Οι επίσημες τοποθετήσεις θα δώσουν την εξέλιξη. Είναι ένα ανοιχτό κεφάλαιο και η διαχείριση του είναι διαρκείς. Ο πρόεδρος θα είναι στην Κύπρο τέλος Νοεμβρίου».

Ξένοι διαιτητές:

« Εμείς έχουμε διαβεβαιώσει ότι είμαστε στην διάθεση της ΚΟΠ για συζητήσεις, για το καλό του ποδοσφαίρου. Με βούληση μπορούμε να πάρουμε αποφάσεις προς την σωστή κατεύθυνση».

Για το Ηλίας Πούλλος:

« Το αίτημα μας για νέο προπονητικό κέντρο βρίσκεται στα τελικά στάδια αξιολόγησης. Αναμένουμε την έγκριση για να προχωρήσουμε τις διαδικασίες. Αυτή ήταν η ενημέρωση από τις κρατικές υπηρεσίες».

Προγραμματισμός:

« Είναι πάρα πολύ νωρίς να συζητάμε δημόσια. Είμαστε στην φάση αξιολόγησης ποδοσφαιριστών».

Για το θέμα με το πρόστιμο:

« ‘Ήταν απλά τυπικό ζήτημα, θα διευθετηθεί».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Ξενέρωμα (vid)

Ξενέρωμα (vid)

Δεν πήρε καμιά ομάδα αυτό που καιγόταν για να πάρει
24sports team
 |  ΑΕΛ
X