ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
10° Λευκωσία,
02 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

«Βρείτε τις λύσεις και βάλτε τελεία στον κατήφορο»

Τοποθέτηση από τα οργανωμένα οπαδικά σύνολα της Ομόνοιας

Ανακοίνωση από τα οργανωμένα σύνολα της Ομόνοιας, μετά την ήττα από την ΠΑΕΕΚ. Καλούν όλους να βρουν τις λύσεις, ενώ στηρίζουν τον Χένινγκ Μπεργκ και τους ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά:

Δε σ’ αφήσαμε μόνη ποτέ”

Πόνεσαν τα μάτια μας με τη χθεσινή εμφάνιση της ομάδα μας στο Μακάρειο κόντρα στην ΠΑΕΕΚ. Αυτή ξεκάθαρα δεν είναι η ομάδα που μας έκανε τόσες φορές περήφανους την τελευταία διετία. Δεν ανεχόμαστε εμφανίσεις χωρίς πάθος και χωρίς πλάνο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει να ανέβει γολγοθά και εμείς θα είμαστε ΕΚΕΙ! “Δε σ’ αφήσαμε μόνη ποτέ”! Αυτό δεν είναι ένα ωραίο σύνθημα, αλλά για μας τρόπος ζωής. Θα σταθούμε ΕΚΕΙ δίπλα στην Βασίλισσα μας, ασπίδα και δόρυ!

Έχουμε θυμό, δικαιούμαστε να ασκήσουμε όλοι εποικοδομητική κριτική, ΑΛΛΑ αυτοκαταστροφικοί δεν πρόκειται να γίνουμε. Ο πόλεμος είτε κατά του Μπεργκ, είτε κατά της διοίκησης, είτε κατά παικτών είτε εναντίων οποιουδήποτε άλλου απαρτίζει την ΟΜΟΝΟΙΑ, έχει μόνο ένα αποτέλεσμα… ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!

Γι’ αυτό ας συνετιστούμε όλοι και απλά να απαιτήσουμε την ουσία από τους υπεύθυνους. ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΝΤΑΜΠΛ! Βρείτε τις λύσεις και βάλτε τελεία στον κατήφορο.

Χαιρετίζουμε την κίνηση της διοίκησης για τα εισιτήρια 2 ευρώ κόντρα στην Ανόρθωση και ως ΣΥΦΙ καλούμε το ΛΑΟ σε βροντερό παρόν! Στα δύσκολα, και μετά από τόση στεναχώρια του κόσμου, είναι σημαντικό να έρχεται έμπρακτα και η αναγνώριση.

ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ
ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ
WE ARE OMONOIA

ΣΥ.ΦΙ. Λευκωσίας – Green Fanatics

ΣΥ.ΦΙ. Λεμεσού

ΣΥ.ΦΙ. Λάρνακας – Αμμοχώστου

ΣΥ.ΦΙ. Σολιάς

ΣΥ.ΦΙ. Πάφου

Όμιλος Γυναικών".

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Μπρρρρρ!!!

Μπρρρρρ!!!

Περιμένουμε οι «πιστοί» την απόφαση ή έστω μια τοποθέτηση από το κονκλάβιο της ΚΟΠ
Χρήστος Ζαβός
 |  ΑΠΟΕΛ