ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτόν τον μέσο θέλει ο Μπεργκ

Διατεθειμένη η διοίκηση να δαπανήσει ένα σημαντικό ποσό για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής

Ανδρέας Βιολάρης

Ανδρέας Βιολάρης

Ένα χρόνο μετά, είμαστε εδώ και συζητάμε το ίδιο πράγμα. Χρειάζεται η Ομόνοια περαιτέρω ενίσχυση στα χαφ; Είναι απαραίτητος ένας ακόμη παίκτης που θα προσθέσει ποιότητα -αλλά και ποσότητα- στο νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής;

Πέρσι τέτοια περίοδο λέγαμε πως Μπεργκ και Λάρκου πήραν μεγάλο ρίσκο αφήνοντας την ομάδα με δύο επιλογές πρώτης γραμμής (Βίτορ και Τζόρντι). Πολλοί διερωτήθηκαν κατά πόσο οι δύο έμπειροι ποδοσφαιριστές θα αντέξουν να τραβήξουν το κουπί από την αρχή μέχρι το τέλος. Για τους γνωστούς λόγους, η σεζόν δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Ωστόσο, όσο διήρκεσε οι δυο τους όχι απλά άντεξαν, αλλά είχαν πολύ καλή παρουσία σε ατομικό επίπεδο και μαζί συνέθεσαν ένα πολύ καλό, ισορροπημένο και αξιόπιστο δίδυμο. Προβλήματα παρουσιάστηκαν στους αγώνες που για οποιοδήποτε λόγο απουσίασε ένας από τους δύο.

Η φετινή σεζόν ενδέχεται να είναι διαφορετική, λόγω της προοπτικής για πρόκριση σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Αυτό δεν θα ξεκαθαρίσει πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου (15 Σεπτεμβρίου), γεγονός που δεν επιτρέπει στους αρμόδιους να περιμένουν το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα για να αποφασίσουν.

Η απόφαση είναι ειλημμένη και τις τελευταίες μέρες έχουν εντατικοποιηθεί οι διεργασίες για να κλείσει το συντομότερο η μεταγραφή. Από τις πληροφορίες που έχουμε συλλέξει, η Ομόνοια ψάχνει για ποδοσφαιριστή που να είναι πιο κοντά στο στυλ παιχνιδιού του Τζόρντι Γκόμεθ παρά του Βίτορ Γκόμες. Πιο απλά, ψάχνει περισσότερο για 8άρι παρά για 6άρι.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χένινγκ Μπεργκ επιθυμεί την απόκτηση box-to-box ποδοσφαιριστή ο οποίος να μπορεί να δώσει βοήθειες τόσο στο ανασταλτικό όσο και στο δημιουργικό κομμάτι. Ιδανικά, ο τεχνικός της Ομόνοιας θέλει να προσθέσει στο ρόστερ του παίκτη ο οποίος θα μπορεί να προσθέσει ταχύτητα και τρεξίματα στη μεσαία γραμμή, να έχει έφεση στο επιθετικό κομμάτι, να ενώσει τις γραμμές και να έχει την ικανότητα για κάθετο παιχνίδι.

Τις τελευταίες μέρες προτάθηκαν αρκετές νέες περιπτώσεις ποδοσφαιριστές, κάποιες εκ των οποίων είναι πολύ ενδιαφέρουσες και εκ πρώτης αξιολογήθηκαν θετικά από την ομάδα προγραμματισμού. Από την πλευρά της η διοίκηση παρουσιάζεται διατεθειμένη να δώσει ένα σημαντικό ποσό (κοντά στις 250 χιλιάδες) για να έρθει ο ποδοσφαιριστής που θα βοηθήσει. Το μόνο που μένει είναι να μάθουμε το όνομα του εκλεκτού και να τον δούμε στο γήπεδο. Εκεί που κρίνονται οι πάντες και τα πάντα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X