ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Από το Δ.Σ της Ομόνοιας στην Βουλή ο Αντρέας Πασιουρτίδης

Επωφελείται εξαιτίας της θέσης που πήρε στην Ευρωβουλή ο Γιώργος Γεωργίου

24sports team

info@24sports.com.cy

Από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα… σε αυτά της βουλής. Κάπως έτσι είναι η διαδρομή που όπως όλα δείχνουν θα ακολουθήσει ο Αντρέας Πασιουρτίδης, μετά τα σημερινά αποτελέσματα των Ευρωεκλογών στο τόπο μας.

Ο Πασιουρτίδης, ο οποίος από το 2014 υπηρετεί το Σωματείο της Ομόνοιας ως Β΄ Γενικός Γραμματέας, επωφελείται της εκλογής του Γιώργου Γεωργίου ως Ευρωβουλευτή και τον αντικαθιστά στην Κυπριακή Βουλή.

Αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι στις τότε Βουλευτικές εκλογές ο Πασιουρτίδης με 2,386 σταυρούς προτίμησης κατετάγη τρίτος στις προτιμήσεις των φηφοφόρων του ΑΚΕΛ στην περιοχή της Λάρνακας κι έτσι είναι αυτός που θα πάρει την θέση του Γεωργίου.

Το βιογραφικό του:
Ο Ανδρέας Πασιουρτίδης γεννήθηκε το 1984 στη Λάρνακα. Είναι νυμφευμένος με την Τάρσια Σταύρου και έχουν ένα παιδί.

Σπούδασε με υποτροφία του ΙΚΥ Ελλάδος ως πρώτος επιτυχόντας στο Τμήμα Νομικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών από το οποίο αποφοίτησε το 2008 ενώ ακολούθως ολοκλήρωσε την άσκηση του ως δικηγόρος το 2009. Συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές Νομικής στο Πανεπιστήμιο του Bristol στο Ηνωμένο Βασίλειο, στο πρόγραμμα με τίτλο LLM in Commercial Law, με εξειδίκευση στο Εταιρικό Δίκαιο, στο Τραπεζικό Δίκαιο, στο Δίκαιο των Συμβάσεων και στο Δίκαιο Τεχνολογίας και Πληροφοριών.

Εργάστηκε για τρία χρόνια ως δικηγόρος στην εταιρεία Legal Partners και από το 2014 είναι ιδιοκτήτης και διευθύνων σύμβουλος στη δικηγορική εταιρεία Ανδρέας Σ. Πασιουρτίδης ΔΕΠΕ.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών του στην Αθήνα συμμετείχε στην Προοδευτική Κίνηση Φοιτητών, ενώ από το 2010 είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρνακας και του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου. Διετέλεσε Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Φιλάθλων Ομόνοιας Λάρνακας-Αμμοχώστου και από το 2014 συμμετείχε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομόνοιας Λευκωσίας ως Β’ Γενικός Γραμματέας.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X