ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Σωστά μέτρησαν τα γκολ της Ομόνοιας και... η αποβολή Ουαγκέ»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο πρώην διεθνής διαιτητής

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95,0 παραχώρησε ο πρώην διεθνής διαιτητής, Ανδρέας Γεωργίου, ο οποίος σχολίασε τις επίμαχες φάσεις από το Ομόνοια-Ανόρθωση και ΑΕΖ-Οθέλλος.

Αναλυτικά:

 

ΑΕΖ-Οθέλλος:

«Στο 39’ δεν υπάρχει κάτι το επιλήψιμο για πέναλτι στο δεύτερο γκολ της ΑΕΖ. Σωστά μέτρησε το γκολ.

Στο 51’ σωστά ακυρώθηκε το γκολ που έβαλε ο Οθέλλος, ήταν πιο μπροστά ο Ντούρις.

Πετυχαίνει τρίτο τέρμα η ΑΕΖ, αλλά το VAR κάνει έλεγχο για πέναλτι στην προηγούμενη φάση για πιθανό πέναλτι για τον Οθέλλο. Οι επαναληπτικές προβολές μας δείχνουν πως πολύ καθαρά το χέρι του Χατζηβασίλη είναι σε επέκταση και βρίσκει το χέρι με τη γροθιά, σωστά δόθηκε πέναλτι. 

Να εξηγήσω και κάτι, μέσα στο πρωτόκολλο του VAR υπάρχει μία οδηγία που λέει πως δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός επανελέγχου δεδομένου ότι η ακρίβεια για τη σωστή απόφαση είναι περισσότερο σημαντική από τη χρονική διάρκεια για να παρθεί η σωστή απόφαση. Πάρθηκε η σωστή απόφαση.

Στο 63’ πετυχαίνει τρίτο γκολ ο Οθέλλος αλλά σωστά ακυρώνεται ως οφσάιντ γιατί επηρεάζει τη φάση ο Ντούρις. Κανένα οφσαίντ στο τρίτο γκολ του Οθέλλου, σωστά μέτρησε το γκολ».

Ομόνοια-Ανόρθωση:

«Στο 32’ κίτρινη κάρτα στον Ουαγκέ για ριψοκίνδυνο παίξιμο. Ήταν μεν ψηλά το πόδι, αλλά η επαφή ήταν ελαφριά. Δεν ήταν ριψοκίνδυνο για να δοθεί κόκκινη κάρτα απευθείας. Η κίτρινη ήταν πολύ σωστή.

Στο 37' δεν υπάρχει παράβαση πέναλτι από τον Αρμπολέδα. Ήταν μια φυσική επαφή.

Στο 44’ δεν υπάρχει πέναλτι για την Ανόρθωση, ήταν μια καθαρή διεκδίκηση μεταξύ δυο αντιπάλων ποδοσφαιριστών. Αυτά τα πέναλτι δεν δίνονται με τίποτε.

Στο 47’ ισοφαρίζει η Ομόνοια και οι παίκτες της Ανόρθωσης φώναξαν για φάουλ. Δεν προηγήθηκε κανένα φάουλ σωστά μέτρησε το γκολ.

Στο 61’ έγινε έλεγχος για πιθανή οποιαδήποτε παράβαση στο δεύτερο γκολ της Ομόνοιας. Δεν υπήρχε καμιά παράβαση, κανονικό το γκολ.

Στο 66’ δεύτερη κίτρινη στον Ουαγκέ, πολύ σωστή η δεύτερη κίτρινη. Τράβηγμα και για σταμάτημα υποσχόμενης επιθετικής προσπάθειας. Θα ήταν κίτρινη ακόμη και αν το τράβηγμα ήταν στο χώρο του κέντρου. 

Στο 93’ δεν υπάρχει πέναλτι για τον Τσίκο.

Στο 97’ μας δείχνουν και οι γραμμές πως υπάρχει οφσαίντ και σωστά δεν μέτρησε το τέταρτο γκολ της Ομόνοιας».

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X