ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Περί Ομόνοιας και Παπουλή

Τα δεδομένα για την περίπτωση του Ελλαδίτη μεσοεπιθετικού

Σάββας Λαζανιάς

Ο Φώτης Παπουλής αποχωρεί από τον Απόλλωνα μετά από οκτώ χρόνια, εξέλιξη την οποία επιβεβαίωσε και ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95,0 την περασμένη Δευτέρα.

«Είναι μια εξέλιξη η οποία δεν μπορεί να διαφοροποιηθεί. Είναι προσωπική απόφαση του Παπουλή. Προσπαθήσαμε να τον μεταπείσουμε αλλά πήρε την απόφαση του. Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει, όμως η πρόθεσή του είναι να αγωνιστεί στην Ελλάδα», ήταν η σχετική τοποθέτηση του Φανούριου Κωνσταντίνου.

Ο 35χρονος μεσοεπιθετικός πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τους «κυανόλευκους» καθώς θεωρεί ότι έχει κλείσει ο κύκλος του στην ομάδα της Λεμεσού. Αξίζει να σημειωθεί ότι το οικονομικό δεν έπαιξε κανένα ρόλο στην απόφαση του.

Ο Παπουλής έχει εκφράσει την πρόθεση να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Ελλάδας έτσι ώστε να βρίσκεται κοντά στις επιχειρήσεις του, ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο για το μέλλον του.

Την ίδια ώρα, το όνομα του Ελλαδίτη μεσοεπιθετικού έχει συνδεθεί μέσω κάποιων δημοσιευμάτων και με την Ομόνοια. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, οι «πράσινοι» δεν έχουν κάνει καμία κρούση προς τον ποδοσφαιριστή, τουλάχιστον μέχρι αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο να υπάρξει κίνηση από πλευράς Ομόνοιας το αμέσως επόμενο διάστημα.

Ο Παπουλής «έκτισε» ένα εξαιρετικό όνομα στο νησί μας και παρά το προχωρημένο της ηλικίας του μπορεί να αποτελέσει μια πολύ καλή επιλογή, ακόμα και σαν backup, για κάθε μεγάλη ομάδα της Κύπρου.

Είναι ένας παίκτης με τεράστια ποιότητα και εμπειρία. Η περίπτωση του γίνεται ακόμα πιο ελκυστική για το λόγο ότι του χρόνου δεν θα καταλαμβάνει θέση στους 15 ξένους-κοινοτικούς μιας ομάδας. Δεν θα θεωρείται ωστόσο ως ο ένας από τους δυο Κύπριους παίκτες που πρέπει να έχουν οι ομάδες στην ενδεκάδα τους για να γλιτώνουν το πρόστιμο.

Το επόμενο διάστημα θα διαφανεί εάν θα προκύψει ενδιαφέρον από την Ομόνοια (ή κάποια άλλη ομάδα της Κύπρου) για τον παίκτη ή αν θα δούμε τον 35χρονο να αποχωρεί από το νησί μας και να επιστρέφει στην Ελλάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X