ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: «Δίπλα στους απόδημους της Κύπρου στην Αγγλία»

Ανακοίνωση απ' την ομάδα της Λευκωσίας

Η Ομόνοια, με ανακοίνωση της τονίζει ότι βρίσκεται σε άμεση επικοινωνία με τους απόδημους της Κύπρου στην Αγγλία και έχει από κοινού συμφωνήσει όπως λειτουργήσει στο Λονδίνο κατάστημα της Green Boutique, όπως και συνεργείο διάθεσης εισιτηρίων.

Αναλυτικά:

Με την ευκαιρία του αγώνα με τη Manchester United στην Αγγλία βρισκόμαστε σε άμεση επικοινωνία με τους απόδημους της Κύπρου στην Αγγλία και έχουμε από κοινού συμφωνήσει όπως λειτουργήσει στο Λονδίνο κατάστημα της Green Boutique, όπως και συνεργείο διάθεσης εισιτηρίων.

Το κατάστημα της Green Boutique θα λειτουργήσει το τριήμερο 10, 11 και 12 Οκτωβρίου (09:00 – 17:00 ώρα Αγγλίας), στο Κυπριακό Κοινοτικό Κέντρο που βρίσκεται στην οδό Earlham Grove, London N22 5HJ, Birleşik Krallık (Cypriot Community Centre https://maps.app.goo.gl/LH75r1K2oMVJAL7RA)

Στον χώρο θα διατίθενται επίσημα προϊόντα της ομάδας μας καθώς και συλλεκτικά προϊόντα του Europa League. Eπίσης θα πωλούνται εισιτήρια για τον αγώνα με την Μanchester Utd αποκλειστικά για τους απόδημους της Αγγλίας.

Για κρατήσεις εισιτήριων – Aνδρέας Γρηγορίου : 00447387265018

Για γενικές πληροφορίες – Γιώργος Λιασής : 0035797691889

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση