ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ματιές» στη Βραζιλία από Μαρτίνς

Εκεί βλέπει ο Πορτογάλος τεχνικός

Έναν από τους πιο υποσχόμενους προπονητές στο πρωτάθλημα διαθέτει στον πάγκο της η Ομόνοια Αραδίππου. Άλλωστε ήταν από τους βασικούς πυλώνες στο να καταφέρει να κερδίσει την ιστορική άνοδο στα μεγάλα σαλόνια.

Ο λόγος φυσικά για τον Πορτογάλο τεχνικό, Ούγκο Μαρτίνς. Με τον 46χρονο προπονητή τα «Περιστέρια» πραγματοποίησαν ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα, έπαιξαν ποδόσφαιρο αξιώσεων και πρωτοβουλίας ενώ παράλληλα εξέλιξε και τους ποδοσφαιριστές.

Βέβαια τα πράγματα στην πρώτη κατηγορία θα είναι πολύ δύσκολα αφού θα πρέπει να γίνει μια αγωνιστική υπέρβαση για να παραμείνει σε αυτή το τέλος Μαϊου. Με μεθοδικότητα, σκληρή δουλειά και εύστοχες μεταγραφές η ομάδα της Αραδίππου ελπίζει πως θα τα καταφέρει.

Ειδικότερα στο μεταγραφικό κομμάτι έχει πέσει το βάρος για να ενισχυθεί η ομάδα με ποδοσφαιριστές που θα την βοηθήσουν να είναι ανταγωνιστική. Ο Μαρτίνς έχει «διασυνδέσεις» με την χώρα του αλλά και την Βραζιλία. Ψάχνει «λαβράκια» που θα ανεβάσουν τον ποιοτικό πήχη και θα φέρουν κάτι «νέο» στην ομάδα. Η αγορά της Βραζιλίας είναι τεράστια και αν εκμεταλλευτεί τις άκρες που διαθέτει τότε μπορεί να έρθουν ενδιαφέρουσες περιπτώσεις.

Μην ξεχνάμε πως ο Μαρτίνς είχε συνεργαστεί κατά το παρελθόν και με δυο έμπειρους ανθρώπους του ποδοσφαίρου που γνωρίζουν τι χρειάζεται το πρωτάθλημα μας. Οι Ρούι Τζούνιορ και Αλεσάντρο Σίλβα τον είχαν πρωτοφέρει στο νησί μας όταν και είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΠΟΞ.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: Τελευταία Ενημέρωση