ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χριστοφόρου: «Θα μας βοηθήσει η εμπειρία του Λόρια»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο πρόεδρος της Ομόνοιας Αραδίππου

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τον Πανίκο Κωνσταντίνου μίλησε ο πρόεδρος της Ομόνοιας Αραδίππου, Κώστας Χριστοφόρου.

Τα κυριότερα σημεία:

Πόσο δύσκολη είναι η μετάβαση στην Α΄ κατηγορία: «Πολύ δύσκολη, άλλο επίπεδο και σε θέματα προγραμματισμού, ποδοσφαιριστών, απαιτήσεων και αναγκών».

Για τις ανανεώσεις: «Ανανεώσαμε αρκετούς, αφού η ομάδα προγραμματισμού και ο προπονητής έκρινε ότι μπορεί να προσφέρουν. Κάποιοι έχουν ενημερωθεί ότι δεν συνεχίζουν. Εμείς θέλουμε ένα σύνολο που να είναι ανταγωνιστικό».

Για τον Γιώργο Χριστοδούλου του Οθέλλου: «Έγιναν επαφές και είμαστε σε καλό δρόμο. Όπως και για άλλους Κύπριους αφού μας ενδιαφέρει αυτό το στοιχείο. Όπως και ξένους που έχουμε επαφές».

Για τον Λόρια: «Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε ένα τέτοιο ποδοσφαιριστή πλέον για να μας βοηθήσει με την εμπειρία του».

Γι’ αλλες μεταγραφές: «Έχουμε πάρει τον Πάτρικ από τον Ολυμπιακό και έχουμε επαφές με ποδοσφαιριστές».

Για τον προπονητή: «Πιστεύουμε ότι έχει τις ικανότητες να ανταποκριθεί σε αυτό το επίπεδο. Έχει να δείξει πράγματα και θεωρώ ότι θα πάμε αρκετά καλά».

Για τις προσδοκίες: «Θέλουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο και να τα πάμε καλά, δείξαμε ότι είμαστε σύνολο που απαιτούμε και διεκδικούμε περισσότερα από όσα μπορούμε να πετύχουμε με τους αριθμούς».

Για τον κόσμο: «Σίγουρα σκεφτόμαστε τρόπους για να κρατήσουμε τον κόσμο. Πιστεύω θα τους έχουμε μαζί μας σε μεγάλο βαθμό».

Πότε έρχεται ο προπονητής: «Περίπου 25 Ιουνίου και η προετοιμασία ξεκινά 8 Ιουλίου. Θα γίνει στην Κύπρο, στις αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις μας στην Αραδίππου και ίσως σε κάποια προπονητικό κέντρο στο νησί».

Ακούστε στο ηχητικό:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: Τελευταία Ενημέρωση