ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ζαχαρίου ήταν και πάει…

Συναγερμός τέλος…

Απ’ τις αρχές του καλοκαιριού το όνομα του Παναγιώτη Ζαχαρίου ξεκίνησε να συνδέεται με μεγάλες Κυπριακές ομάδας. Ενδιαφέρθηκαν αρχικά Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ (δες εδώ), ενώ στην συνέχεια μπήκε στην «μάχη» και η ΑΕΚ (δες εδώ). Πέραν από αυτές τις τρεις ομάδες την πόρτα του Ολυμπιακού «χτύπησε» και η Ανόρθωση, αλλά όλα «κόλλησαν» στις απαιτήσεις του Ολυμπιακού μιας και ο Ζαχαρίου είναι το μεγαλύτερο περιουσιακό του στοιχείο και έχει συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια.

Όπως όμως όλα ξεκίνησαν, έτσι και τελείωσαν. Ο Τορναρίτης τόνισε χθες πως δεν υπάρχει καμιά σοβαρή πρόταση, που να αφήνει ικανοποιημένους τους «μαυροπράσινους» και ως εκ τούτου θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας. Μάλιστα σημείωσε πως ο ντόρος των τελευταίων ημερών είναι «καρκασιαλίκια»…

Βέβαια αν συνεχίσει από εκεί που έμεινε πέρσι και έχει μια ακόμη πολύ καλή σεζόν ο Παναγιώτης Ζαχαρίου, τότε το ερχόμενο καλοκαίρι όχι μόνο θα ανοίξει και πάλι το σίριαλ, αλλά εκεί θα έχουμε και εξελίξεις (ιδίως απ’ τη στιγμή που θα μπαίνει στο τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του).

Για την ώρα όμως αυτό που κρατάμε είναι το τέλος του συναγερμού. Ο Ζαχαρίου θα φορά και στη φετινή σεζόν τη φανέλα του Ολυμπιακού και αυτό έχει μόνο στο μυαλό του.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X