ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χαραλάμπους: Ο στρατός, η βραδινή περίπολος και ο Πετράκης

Από τα δοκιμαστικά σε... εκκολαπτόμενο «αστέρι»

24sports team

info@24sports.com.cy

Η εμφάνιση του νεαρού μέσου του Ολυμπιακού Στέφανου Χαραλάμπους, είναι πρώτο θέμα συζήτησης μετά από την νίκη με 4-2 επί της ΑΕΛ στον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου. Ο 21χρονος, όχι μόνο έθελξε με την απόδοσή του, αλλά πέτυχε και ένα όμορφο γκολ σε δημιουργία και εκτέλεση διαμορφώνοντας το 4-1.

Το μέλος της διοίκησης των μαυροπρασίνων, Κώστας Σεραφείμ, κληθείς να αναφερθεί στον ταλαντούχο παίκτη της ομάδας του μέσω του ΣΠΟΡ FM 95.0, είπε πως δεν είναι «προϊόν» της Ακαδημίας των μαυροπρασίνων, αλλά αποκτήθηκε μετά από δοκιμαστικά το περασμένο Καλοκαίρι.

Αρχικά, αναφέρθηκε στο τέρμα του νεαρού: «Ο Στέφανος στη φάση του τέταρτου γκολ παρόλο που δεν πρέπει να επικεντρωθούμε μόνο σε αυτό, ήταν συνέχεια από το παιχνίδι της Ομόνοιας που έδωσε δύο κάθετες για γκολ στο Χάνι. Χθες είχε εξαιρετική παρουσία με επιστέγασμα το γκολ που έδειξε πως έχει υψηλή τεχνική. Είχε ωραίο ψύχραιμο τέλειωμα. Έδειξε ωριμότητα, έκανε προσποίηση, ντρίπλα και με στοχευόμενο σουτ ξέροντας που είναι η εστία, πέτυχε ένα ωραίο γκολ».

Και πρόσθεσε: «Είχε θητεύσει σε Ακαδημίες στην Αγγλία, επέστρεψε στην Κύπρο με παρουσία στην ΠΑΕΕΚ νομίζω και στον Διγενή Μόρφου. Είχε έρθει για δοκιμαστικά το Καλοκαίρι στον Ολυμπιακό, άρεσε στον κύριο Γιάννη Πετράκη και προχωρήσαμε στη συνεργασία. Ανταμείβεται με τη δουλειά στο γήπεδο και απέδειξε πως άξιζε την ευκαιρία. Είχε μπει σε κάποια ματς ως αλλαγή. Χθες έπρεπε να αρχίσει βασικός, ανταποκρίθηκε και έδειξε πως είναι ποδοσφαιριστής στον οποίο μπορεί να στηριχθεί η ομάδα».

Αξίζει να αναφερθεί επίσης, ότι ο Χαραλάμπους θήτευσε στην Ακαδημία της βελγικής Λόκερεν και στην εφηβική ομάδα της Δόξας. Επίσης έγινε γνωστό ότι μετά από το παιχνίδι με την ΑΕΛ, επέστρεψε στη Μονάδα όπου κάνει τη στρατιωτική του θητεία και τα μεσάνυχτα είχε να εκτέλεσει περίπολο για βραδινό νούμερο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση