ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Προλαβαίνει εξάδα; Μα φυσικά!

Τα δεδομένα και τι χρειάζεται ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Χριστοφόρου

Δημήτρης Χριστοφόρου

dimis_r21@hotmail.com

Το μεγάλο διπλό του Ολυμπιακού στο Δασάκι έκανε τη μάχη της εξάδας να είναι η πλέον ενδιαφέρουσα που υπήρξε ποτέ από καθιέρωσης των γκρουπ, καθώς αυτή τη στιγμή πέντε ομάδες δικαιούνται να ελπίζουν για τις δυο θέσεις που απέμειναν!

Πέραν των ΑΕΛ, ΑΕΚ που κατέχουν τις θέσεις πέντε και έξι και των Νέας Σαλαμίνας και Πάφου που τις διεκδικούν, προστέθηκαν και οι «μαυροπράσινοι».

Την επόμενη αγωνιστική ο Πάμπος Χριστοδούλου υποδέχεται την πρώην ομάδα του ΑΕΛ και υπό προϋποθέσεις ο αγώνας θα έχει χαρακτήρα τελικού. Ποιες είναι οι προϋποθέσεις; Να χάσει η ΑΕΛ από την Ομόνοια την Κυριακή(16/2) στη Λεμεσό.

Αυτή τη στιγμή η βαθμολογία είναι 26 για την ΑΕΛ και 23 για τον Ολυμπιακό. Οι δυο τους έφεραν 0-0 στον πρώτο γύρο στη Λεμεσό άρα αν ο «Τακτακαλάς» το πάρει τότε θα έχει δικιά του την ισοβαθμία. Ασφαλώς δεν αρκεί μόνο αυτό αλλά πρέπει την ίδια ώρα να χάσει η Νέα Σαλαμίνα εκτός από την Ανόρθωση και την ΑΕΚ η Πάφος να κάνει μέγιστο αριθμό βαθμών δυο με Ένωση εκτός και ΑΠΟΕΛ εντός.

Αν όλα αυτά γίνουν, σίγουρα όχι εύκολα αλλά απίθανα δεν τα λες, ο Ολυμπιακός θα παίζει στο Παραλίμνι και με διπλό εξασφαλίζει την εξάδα.

Όπως καταλαβαίνετε, οι μαυροπράσινοι θα παίξουν μπάλα και το Σαββατοκύριακο, που προβλέπεται με μεγάλο ενδιαφέρον!

Η βαθμολογία σε 19 αγώνες

ΑΕΚ 28

ΑΕΛ 26

Νέα Σαλαμίνα 24

Ολυμπιακός 23*

Πάφος 23

*σε 20 αγώνες

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΑΕΛ  |  ΑΕΚ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X