ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ολυμπιακός: Μήνυμα Τορναρίτη μετά την ποινή

Ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού Χριστόφορος Τορναρίτης τιμωρήθηκε από τον αθλητικό δικαστή με αποκλεισμό ενός αγώνα για όσα είπε μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα, όμως δεν μένει από κάτω.

Μετά την ανακοίνωση της ποινής, έκανε ανάρτηση στέλνοντας το δικό του μήνυμα.

«Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά», έγραψε.

Ολυμπιακός: Αποκλεισμός για Τορναρίτη

Η ποινή:

*Καταγγελία κατά του Χριστόφορου Τορναρίτη Αρχηγού του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Λευκωσίας αναφορικά με αναρτήσεις και/ή δηλώσεις που προέβει στις 06.10.2019 και 07.10.2019 σε Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας μετά το τέλος του αγώνα και αφορούσαν τον αγώνα ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ Λεμεσού – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λευκωσίας ημερομηνίας 06.10.2019 οι οποίες:

Α. Είναι εκτός των πλαισίων της αθλητοπρέπειας και/ή του τιμίου παιχνιδιού και/ή που μπορούν να συμβάλουν σε δυσπιστία κατά του αθλήματος και/ή λειτουργών του αθλήματος και/ή που μπορούν να συμβάλουν και/ή να υποκινήσουν αντιαθλητικές ενέργειες και/ή που γελοιοποιούν το άθλημα ή άτομα που ενέχονται στο άθλημα και/ή που είναι μειωτικές για το άθλημα ή μειωτικές για άτομα που ενέχονται στο άθλημα με οποιοδήποτε τρόπο και/ή που είναι σαρκαστικές για το άθλημα και/ή άτομα που ενέχονται σε αυτό.

Β. που θίγουν ή μειώνουν το κύρος της διαιτησίας και/ή συγκεκριμένης διαιτησίας και/ή συγκεκριμένου διαιτητή και/ή θίγουν ή μειώνουν την αξιοπρέπεια και/ή την προσωπικότητα διαιτητή και/ή άπτονται διαιτησίας που πρόκειται να γίνει η διαιτητή που έχει ορισθεί για να διαιτητεύσει αγώνα και/ή άπτονται φάσεων αγώνα και/ή αποφάσεων του διαιτητή σε συγκεκριμένες φάσεις αγώνα και/ή αγώνα που διεξήλθε στο παρελθόν και/ή δηλώσεις που προτρέπουν την Επιτροπή Διαιτησίας και/ή τον Διευθυντή για να προβεί σε συγκεκριμένες ενέργειες, αναφορικά με διαιτησία αγώνα.

Γ. που θίγουν ή μειώνουν την αξιοπρέπεια, την προσωπικότητα και/ή το κύρος οποιουδήποτε ατόμου που ενέχεται στο άθλημα του ποδοσφαίρου, αξιωματούχου ή μέλους σωματείου, αξιωματούχου, ή μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ και/ή θίγουν ή μειώνουν οπαδούς οποιασδήποτε ομάδας που συμμετέχει στο Πρωτάθλημα

κατά παράβαση του άρθρου 2 και όπως τούτα ορίζονται στο άρθρο 4(ιστ)(i), (ii) και (iii) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π. και του άρθρου 6 Κεφάλαιο ΧΧ Προκήρυξη Πρωταθλήματος CYTA 2019-2020.

Απόφαση: Αποκλεισμός από ένα αγώνα και πρόστιμο.

 

 
 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X