ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εμπόλεμη κατάσταση...

Τορναρίτης, Βασκονσέλος (Καραβίδας) και στη μέση ο Κίκο

O μεν λέει ότι ο πελάτης του είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο δε επιμένει ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο και για του χρόνου, καλεί τους ενδιαφερόμενους να αποταθούν στην ομάδα του αν θέλουν τον ποδοσφαιριστή και εξαπολύει τα βέλη του προς τους ατζέντηδες. Άντε να βγάλεις άκρη…

Το μόνο σίγουρο, είναι πως ο δόλιος ο Κίκο είναι στο επίκεντρο της μάχης που μαίνεται ανάμεσα στην πλευρά της ομάδας στην οποία αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν και του διοικητικού της ηγέτη, του Χριστόφορου Τορναρίτη, που υποστηρίζει πως ο παίκτης είναι δεσμευμένος και για του χρόνου, και αυτήν του γραφείου μάνατζερ που τον εκπροσωπεί και διαλαλεί μέσω ραδιοφώνων πως ο Πορτογάλος μπακ είναι ελεύθερος (δες εδώ).

Οι δύο πλευρές είναι σε… εμπόλεμη κατάσταση. Κι αν νομίζετε πως ο χαρακτηρισμός είναι υπερβολικός, σίγουρα δεν βλέπετε τα πράγματα όπως τα βλέπει ο Τορναρίτης (αναλυτικά η ανάρτησή του εδώ). Στο ποστάρισμά του (μετά την αναφορά στους πολέμους που έζησε σε Κύπρο, πρώην ανατολικό μπλοκ και Μέση Ανατολή) εξαπολύει τα βέλη του κατά του Μπερνάρντο Βασκονσέλος, τον μάνατζερ του παίκτη, και του συνεργάτη του, του προέδρου της Δόξας Κώστα Χριστοδούλου «Καραβίδα».

Tο τι ισχύει για την περίπτωση του Κίκο και το κατά πόσον πρέπει να θεωρείται ελεύθερος ή όχι, λοιπόν, είναι πράγμα μπερδεμένο. Το μόνο βέβαιο είναι ότι αυτή η ιστορία θα μας απασχολήσει ξανά, μιας και όπως προκύπτει από τα όσα γράφει ο Τορναρίτης, η κόντρα αυτή θα έχει κι άλλα επεισόδια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X