ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Άνοιξε ο δρόμος

O Kίκο είναι πλέον ελεύθερος για διαλέξει την επόμενη ομάδα του

Το ενδιαφέρον της ΑΕΛ για τον Κίκο είναι δεδομένο, όσο δεδομένη είναι κι η ανάγκη της να ενισχυθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας και σύμφωνα με το ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών οι «γαλαζοκίτρινοι» είχαν υποβάλει και πρόταση στον 27χρονο Πορτογάλο.

Απαραίτητη προϋπόθεση για το ενδεχόμενο να προκύψει μελλοντικά μεταξύ τους συνεργασία, βεβαίως, ήταν να μείνει ελεύθερος ο παίκτης από τον Ολυμπιακό. H προσφυγή που κατέθεσε για να σπάσει το συμβόλαιό του με τους «μαυροπράσινους» δεν άρεσε στους ανθρώπους της ομάδας κι είχε ως αποτέλεσμα να εκτοξευτούν βέλη κατά του ιδίου και του εκπροσώπου του από τον Χριστόφορο Τορναρίτη (δες εδώ).

Ωστόσο, απ’ ότι προκύπτει από τις δηλώσεις του ατζέντη του παίκτη και παλιού γνώριμου των κυπριακών γηπέδων, Μπερνάρντο Βασκονσέλος, η προσφυγή που κατατέθηκε από πλευράς τους έφερε αυτό που ζητούσαν. Ο Πορτογάλος μάνατζερ σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις αποκάλυψε ότι ο Κίκο έχει λύσει τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό κι είναι πια ελεύθερος για να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Κατά συνέπεια, εφόσον αποδεχτεί την πρόταση που του έχουν υποβάλει οι γαλαζοκίτρινοι, ο δρόμος είναι πλέον ανοιχτός προς την ένταξή του στην ΑΕΛ. Πάντως, ο Βασκονσέλος δεν θέλησε να μπει σε ονοματολογία ως προς τους ενδιαφερόμενους για τον πελάτη του, παρά μόνο ότι υπάρχουν αρκετοί μνηστήρες για τον 27χρονο αριστερό μπακ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: «We Are Part of your Team»

ΑΕΛ: «We Are Part of your Team»

Ένα πρόγραμμα που αφορά τη διαχείριση των υφιστάμενων και μελλοντικών χορηγών – συνεργατών
 |  ΑΕΛ
X