ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι φάκελοι δείχνουν ενόχους

Ακόμη μια αποκάλυψη απ' το 24sports.com.cy και τον ΣΠΟΡ FM 95.0

Το 24sports.com.cy και ο ΣΠΟΡ FM 95.0 συνεχίζουν τις αποκαλύψεις για το θέμα των φακέλων στο Κυπριακό ποδόσφαιρο. Από χθες κιόλας έγινε η πρώτη αναφορά για «Κόκκινο» φάκελο που αφορούσε παιχνίδι της Β’ φάσης κυπέλλου (ΔΕΣ ΕΔΩ).

Απ’ την στιγμή που ήρθε η αποκάλυψη, άρχισε να ξετυλίγεται ένα κουβάρι. Το πρωί είδαν το φως της δημοσιότητας πληροφορίες και για δεύτερο φάκελο που αφορούσε παιχνίδι της Α’ φάσης Κυπέλλου (ΔΕΣ ΕΔΩ). Μάλιστα πριν από λίγη ώρα αποκαλύψαμε πως το παιχνίδι ανάμεσα σε Αγία Νάπα και Πάφο που βγήκε στο φως της δημοσιότητας ως ένα από τα δυο παιχνίδια που αφορούσαν φακέλους, δεν ισχύει.

Πρόκειται για τρίτο ξεχωριστό παιχνίδι στο οποίο μάλιστα ο φάκελος είναι χρώματος κίτρινου, ενώ η εκπομπή «Pressing» με τους Ανδρέα Βιολάρη και Λούη Νικολάου αποκάλυψε πως οι φάκελοι στην φετινή χρονιά είναι πέραν τον τριών.

Μάλιστα όπως σημειώσε ο Ανδρέας Βιολάρης στους πλείστους φακέλους υπάρχει καταλογισμός ευθύνης. Αυτό σημαίνει πως συγκεκριμένες ομάδες θα υποστούν τις συνέπειες (δείτε εδώ τις ποινές).

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

X