ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο μασκοφόρος ήταν τελικά βομβιστής

Χρειάστηκε να περάσουν σχεδόν έξι χρόνια...

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Μπορούμε να πούμε πως μας εξέπληξε χθες ο Δημήτρης Μασιάς όταν ανέφερε σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 95.0 πως στο ματς που έκρινε τον τίτλο ανάμεσα σε ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ δεν ρίχθηκαν απλές κροτίδες αλλά εκρηκτικοί μηχανισμοί.

Ο πρόεδρος της Αγίας Νάπας, μάνατζερ ποδοσφαιριστών και πρώην πια διαιτητής είχε αναφερεί περί του θέματος τα εξής: «Δεν ήταν κροτίδες, ήταν εκρηκτικοί μηχανισμοί. Είχε τραυματίσει ανθρώπους της Cytavision πριν τον αγώνα, η δεύτερη είχε στόχο τον ίδιο τον διαιτητή και η στον πάγκο έσκασε η τρίτη. Δεν ήταν δική μου εφεύρεση η διακοπή, έτσι λέει το καταστατικό. Εγώ έγραψα τα γεγονότα στο φύλλο αγώνος».

Η δήλωση του αυτή θα συζητηθεί καθώς είναι κάτι το οποίο μας έγινε γνωστό μετά από σχεδόν έξι χρόνια. Πάντως εάν γκουγκλάρεις την λέξη «κροτίδα», θα σου βγάλει την εξής σημασία:

«Πρώτον, εκρηκτικός μηχανισμός μικρής ισχύος που χρησιμοποιείται κυρίως από τις αστυνομικές δυνάμεις στην καταστολή ταραχών και δεύτερον εκρηκτικός μηχανισμός μικρής ισχύος που παράγει κρότο και χρησιμοποιείται σε εορτασμούς και πανηγυρισμούς».

Τα συμπεράσματα δικά σας...

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

X