ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ντιρεκτίβα… και όχι δεσμευτική

Η πρόταση επί του μισθολογικού δύσκολα θα γίνει αποδεχτή

Χρήστος Ζαβός

Χρήστος Ζαβός

Όπως από χθες σας ενημέρωσε η ιστοσελίδα μας (δες εδώ) η ΚΟΠ αναμένεται σήμερα ( δες εδώ) ή αύριο, να κοινοποιήσει την πρόταση της όσον αφορά τους μισθούς και την αναπροσαρμογή των απολαβών που σχετίζονται με τους ποδοσφαιριστές.

Ανεξαρτήτως ποιο θα είναι το περιεχόμενο της και τι ακριβώς θα προτείνει η Ομοσπονδία σε ομάδες και παίκτες, τίθεται από αμφισβήτηση πόσο δεσμευτική θα είναι η πρόταση και πολύ περισσότερο αν μπορεί να γίνει αποδεχτή απ’ όλες τις εμπλεκόμενες μεριές.

Είναι αλήθεια ότι όντως η Ομοσπονδία προσπαθεί να δώσει κάποιες ντιρεκτίβες προκειμένου έτσι να δοθεί μια λύση στο «μισθολογικό» ωστόσο όπως είναι τώρα τα δεδομένα, καμία ομάδα δεν υποχρεούται να συμφωνήσει και πολύ περισσότερο να κάνει αποδεχτή την πρόταση.

Ενδεχομένως η προσπάθεια της Ομοσπονδίας να αποτελέσει τη βάση των συζητήσεων μεταξύ των ομάδων και των παικτών αλλά σε καμία περίπτωση όπως έχουμε μάθει δεν πρόκειται να είναι δεσμευτική αφού δεν υπάρχει καμία θεσμική απόφαση που να την κατοχυρώνει.

Είναι έτσι και αλλιώς γνωστό, ότι τα «θέλω» των ομάδων ποικίλουν αφού κάποιες εξ αυτών δεν έχουν καμία πρόθεση ακόμη και να πληρώσουν θέλοντας έτσι να «τουμπάρουν» την όλη κατάσταση παίρνοντας την στ’ άκρα,   ενώ κάποιες άλλες προσπαθούν να διατηρήσουν τις ισορροπίες.

Από την άλλη, ενδιαφέρον υπάρχει και από τη μεριά του ΠΑ.Σ.Π και κατά πόσο θα περάσει στα μέλη του την όποια συμφωνία. Ναι μεν, η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών θα υπακούσει τις εντολές του συνδικαλιστικού της οργάνου αλλά πολλοί άλλοι παίκτες, κυρίως ξένοι και ακριβοπληρωμένοι δεν έχουν καμία δεσμευτικότητα απέναντι στον ΠΑ.Σ.Π

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Κλείνει του Μαΐντεβατς

ΑΕΛ: Κλείνει του Μαΐντεβατς

Οι δυνατότητες του ποδοσφαιριστή είναι τέτοιες που μπορεί να αποτελέσει βασικό πυλώνα της επιθετικής γραμμής
24sports team
 |  ΑΕΛ
X