ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Νεοφυτίδης: «Να δώσουμε ακόμη τρεις αγωνιστικές τον Αύγουστο»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο πρόεδρος του ΠΑΣΠ

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης.

Αναλυτικά:

Ποιες αλλαγές ζητά ο ΠΑΣΠ: «Φαίνεται ότι υπάρχει μια χρονική πίεση όσον αφορά τους επαναλαμβανόμενους αγώνες ιδιαίτερα τα πλει-οφ προς το τέλος, που είναι σε εξέλιξή και το κύπελλο. Αυτό σε συνδυασμό με τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν με θέματα επανασποράς των γηπέδων, δημιουργούν κάποιους κινδύνους για τη ψυχική υγεία των παικτών και ιδιαίτερα για την υγεία τους. Είναι μεγάλη πίεση και το άγχος. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η φετινή σεζον θα τελειώσει πιο νωρίς, θεωρούμε ότι είναι μια ευκαιρία να επανασχεδιαστεί ο προγραμματισμός ούτως ώστε να μην πάμε με 1-2 αγωνιστικές πριν τις επίσημες υποχρεώσεις των Εθνικών μας ομάδων που είναι αρχές του Σεπτέμβρη, αλλά να δώσουμε τουλάχιστον ακόμη τρεις αγωνιστικές πιο νωρίς τον Αύγουστο για να έχουμε μια περισσότερη ανάσα προς το τέλος του πρωταθλήματος». 

Πότε θεωρούν πως πότε πρέπει να αρχίζει το πρωτάθλημα: «5 με 7 του Αυγούστου. Επι της ουσίας να εκμεταλλευτούμε τη διακοπή που θα γίνει πιο νωρίς για να ρυθμίσουμε το επόμενο πρωτάθλημα για να είναι πιο αποδοτικό. Δεν μπορείς κάθε χρόνο να κρέμεσαι από μια κλωστή αν θα τελειώσει το πρωτάθλημα ή αν δεν θα τελειώσει». 

Για τις ψηλές θερμοκρασίες τον Αύγουστο: «Για αυτό δημιουργήσαμε το πρωτόκολλο θερμικής καταπόνησης. Επίσης όπως είδαμε από έρευνες και στατιστικά τον τελευταίο καιρό έχω να σας πω ότι οι θερμοκρασίες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο είναι ψηλότερες από τον Αύγουστο. Εξαρτάται από τα τερτίπια του καιρού». 

Για το θέμα με τον αριθμό των ομάδων στο πρωτάθλημα: «Το θέμα με τον αριθμό των ομάδων είναι σχετικό. Είναι θέμα του σχεδιασμού της ομοσπονδίας. Είναι ένα τεράστιο θέμα που το συζητούμε εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Εμείς από την πλευρά μας σίγουρα θέλουμε να έχουμε περισσότερους ποδοσφαιριστές στο πρωτάθλημα, αλλά είναι το θέμα με τα αδιάφορα παιχνίδια, αφού θέλουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Θεωρούμε πολύ σημαντική την αναβάθμιση της δεύτερης κατηγορίας».

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση