ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ελεύθερος... και σε τιμή που συμφέρει!

Κουβέντα για τον Άλεξ Γκόγκιτς

Κωνσταντίνος Νικολάου

Κωνσταντίνος Νικολάου

nikolaouk@sppmedia.com

Εκπληκτική σεζόν διανύει ο Άλεξ Γκόγκιτς, που γίνεται συνεχώς αποδέκτης εγκωμιαστικών σχολίων από οπαδούς, αλλά και δημοσιογράφους οι οποίοι ασχολούνται με το πρωτάθλημα στη Σκωτία. 

Απ’ την αρχή της σεζόν, ο προπονητής της Σεντ Μίρεν, Στίβεν Ρόμπινσον, τον καθιέρωσε ως κεντρικό αμυντικό σε τριάδα πίσω και βάσει των εμφανίσεων του Κύπριου διεθνούς… έχει κάθε λόγο για να νιώθει δικαιωμένος. «Είναι κολοσσός για μένα. Παίζει με χτυπήματα, παίζει με μελανιές και τα δίνει όλα. Έχει αρκετή ποιότητα», δήλωσε πρόσφατα ο 49χρονος τεχνικός.

Μιλάμε για παίκτη που τουλάχιστον εμείς εδώ στο νησί παρακολουθούμε κυρίως όταν αγωνίζεται με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κι ο οποίος χαρακτηρίζεται κυρίως για τη μαχητικότητα, αλλά και την ικανότητα του στο ψηλό παιχνίδι. Ένα σημαντικό στοίχημα για τον ίδιο τα προηγούμενα χρόνια ήταν όπως κατάφερνε να σταθεροποιήσει την απόδοση του, κάτι που έως τώρα φαίνεται να πετυχαίνει σε πολύ σημαντικό βαθμό.

Μεταξύ άλλων, αξίζει να πούμε πως με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα Σκωτίας αποτελούσε τον παίκτη με τις περισσότερες αναχαιτήσεις (175) κι ενώ έχει βρεθεί τουλάχιστον δυο φορές στην κορυφαία ενδεκάδα της αγωνιστικής, σύμφωνα με το BBC!

Το πλέον αξιοσημείωτο είναι πως το συμβόλαιο του 29χρονου ποδοσφαιριστή ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι. Τις προθέσεις του δεν τις γνωρίζουμε, όμως εκ πρώτης φαντάζει ως μια πολύ καλή επιλογή για αρκετές κυπριακές ομάδες.

Λόγω του ότι έχει κυπριακό διαβατήριο (είναι διεθνής άλλωστε!) δεν θα παίρνει θέση στον κατάλογο Α, ενώ σύμφωνα με πηγές από το διαδίκτυο, αμείβεται ετησίως με ένα ποσό λίγο κάτω από τις 150,000 ευρώ. Χρήματα τα οποία με βάση τους μισθούς που δίνουν οι μεγάλες ομάδες του τόπου μας… μόνο πολλά δεν φαντάζουν.

Εξάλλου, να μην ξεχνάμε ότι ο Γκόγκιτς μάζεψε σημαντικές εμπειρίες τα προηγούμενα χρόνια, έχοντας συνεχόμενες γεμάτες σεζόν στη Σκωτία κι ενώ μπορεί να βοηθήσει τόσο ως κόφτης όσο κι ως στόπερ. 

Κατά πόσο κατηφορίσει στην Κύπρο το ερχόμενο καλοκαίρι θα το μάθουμε σε μερικούς μήνες, με την άποψη μας πάντως να είναι πως πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα περίπτωση...

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

Πάφος: Κιχ!!!

Πάφος: Κιχ!!!

Το αριστούργημα του Τάνκοβιτς υπενθυμίζει ότι και οι μονάδες καθορίζουν τις εξελίξεις
Χρήστος Ζαβός
 |  ΠΑΦΟΣ F.C.