ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θουκής: «Νοιώθω ότι υπάρχει η πλειοψηφία για τις 14 ομάδες»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας

O πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας Θουκής Θουκυδίδης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους,

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την τέταρτη συνεχόμενη νίκη: «Μετά από τέσσερις συνεχείς νίκες και πέντε αγώνες χωρίς ήττα, η ομάδα ανέβηκε βαθμολογικά. Η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί γιατί βλέπουμε ότι υπάρχει ένα αρκετά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Η συνέχεια έπεται αρκετά ενδιαφέρουσα».

Για τον στόχο της εξάδας: «Είχαμε μια δύσκολη αρχή. Πριν ενάμιση μήνα ήμασταν στην τελευταία θέση. Είμαστε προσγειωμένοι. Θα κυνηγήσουμε ότι μπορούμε να κυνηγήσουμε στα πλαίσια των δικών μας δυνατοτήτων».

Για το επερχόμενο παιχνίδι με την Ανόρθωση: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ευχόμαστε να γίνει ένα καλό παιχνίδι, ο καλύτερος να νικήσει και ελπίζω να είναι η δική μας η ομάδα».

Για τις πληροφορίες περί αλλαγής της διαβάθμισης: «Αυτό το πράγμα ξεκίνησε με δική μας εισήγηση και της Άχνας μέσα του Δεκέμβρη. Είναι κατά την άποψη μας ένα δίκαιο αίτημα. Το θέμα θέσαμε και στη σύσκεψη των προέδρων. Νομίζω ότι η διαδικασία θα τεθεί σύντομα στο ΔΣ της ΚΟΠ για να παρθεί μια απόφαση. Τις επόμενες 10 μέρες πρέπει να παρθεί μια απόφαση. Με τη θέση μας συμφωνούν κι άλλες ομάδες. Πρέπει να ψηφιστεί από τα 4/5 όμως νοιώθω ότι υπάρχει αυτή η πλειοψηφία».

Γιατί όχι να μην πέσουν 4 ομάδες και να ανέβουν τέσσερις; «Μπορεί να γίνει κι αυτό αν θέλετε αλλά το να παίζεται πρωτάθλημα με 12 ομάδες εμείς διαφωνούμε».

*Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση