ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα Σαλαμίνα: Τα δεδομένα με Μάκη και «Πούρσα»

Δύο πολύ σημαντικά «κεφάλαια» για την ομάδα της Αμμοχώστου

Κωνσταντίνος Νικολάου

Κωνσταντίνος Νικολάου

nikolaouk@sppmedia.com

Στην κορυφή της λίστας των προτεραιοτήτων ενόψει του προγραμματισμού της νέας σεζόν βρίσκονται οι ανανεώσεις των Σάββα Πουρσαϊτίδη και Μάκη Παπαϊωάννου στη Νέα Σαλαμίνα. Προτού αρχίσουν τη στελέχωση του ρόστερ για τη νέα σεζόν οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν πρώτα να έχουν τελειώσει με τα ζητήματα παραμονής του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή, οι οποίοι και αναμένεται να αναλάβουν το «κτίσιμο» της ομάδας για τη νέα χρονιά.

Από πλευράς του προσφυγικού σωματείου έχει γίνει νέα πρόταση στους δύο άντρες, από τους οποίους άπαντες είναι απόλυτα ικανοποιημένοι και ως εκ τούτου επιθυμούν να συνεχίσουν τη μεταξύ τους συνεργασία. Στην παρούσα φάση, φαντάζει πιο εύκολη η περίπτωση του Μάκη Παπαϊωάννου, ο οποίος από το καλοκαίρι του 2018 διανύει με επιτυχία τη δεύτερη του θητεία στην ομάδα της Αμμοχώστου και οι πιθανότητες παραμονής του είναι αυξημένες.

Αναφορικά με τον Ελλαδίτη προπονητή, πρέπει να σημειωθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες μας έχει στα χέρια του μια εξαιρετικά «γενναιόδωρη» πρόταση για τα οικονομικά δεδομένα της Νέας Σαλαμίνας, η οποία με αυτόν τον τρόπο θέλει να τονίσει την πίστη της στις ικανότητες του, αλλά και την εκτίμηση της στα όσα πρόσφερε έως τώρα.

Μέχρι στιγμής το θέμα παραμονής του παραμένει ανοικτό, ωστόσο πρόθεση των «ερυθρολεύκων» είναι όπως κλείσει αυτό το συντομότερο δυνατό. Παρότι δεν έχει μπει κάποιο χρονοδιάγραμμα στον 46χρονο τεχνικό, εκτιμούμε ότι τις αμέσως επόμενες εβδομάδες θα έχουμε νεότερα όσον αφορά την παραμονή του ή όχι. Μέχρι τότε πάντως, οι φίλοι της ομάδας θα χρειστεί να κάνουν ακόμη λίγη υπομονή...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση