ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Νέα Σαλαμίνα: Η στιγμή... του κόσμου

Πέραν απ' το αγωνιστικό, είναι και αυτό... εξαιρετικά σημαντικό

Κωνσταντίνος Νικολάου

Κωνσταντίνος Νικολάου

nikolaouk@sppmedia.com

Αντίστροφα για το μεγάλο παιχνίδι κυπέλλου (28/02, 19:00) με αντίπαλο την Πάφο μετράνε στη Νέα Σαλαμίνα, έστω αν μεσολαβεί ο αγώνας πρωταθλήματος με τον Οθέλλο.

Οι ποδοσφαιριστές του Χριστόδουλου Χριστοδούλου έδειξαν χθες (19/02) ότι και το πιστεύουν, αλλά και... μπορούν να αποκλείσουν τους «γαλάζιους», με άπαντες στην ομάδα της Αμμοχώστου να ευελπιστούν σε ανάλογη, αλλά και ακόμη καλύτερη εμφάνιση στον κρίσιμο αγώνα.

Πέραν απ’ το αγωνιστικό ωστόσο, αξίζει να τονίσουμε και τη σημασία που έχει όπως ο κόσμος του προσφυγικού σωματείου να δώσει μαζικά το παρών του στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Στη Νέα Σαλαμίνα «διψάνε» για διάκριση και το γεγονός πως βρίσκονται πλέον ένα βήμα πριν την πρώτη πρόκριση στα ημιτελικά μετά και το 2001… αποτελεί αναμφίβολα ένα τεράστιο κίνητρο.

Συνεπώς, εκτός από το ότι παίκτες και τεχνικό τιμ καλούνται να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, ταυτόχρονα χρειάζεται και ο κόσμος να αφήσει την οποιαδήποτε δικαιολογία, δίνοντας το παρών του στην κεντρική του «Αμμόχωστος». Μόνο έτσι άλλωστε οι φίλοι της ομάδας θα βοηθήσουν ούτως ώστε να μπορέσουν οι «ερυθρόλευκοι» να εκμεταλλευτούν το πλεονέκτημα έδρας, που τους έδωσε η κλήρωση.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση