ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα Σαλαμίνα: Ετοιμάζει πρόταση στους παίκτες η διοίκηση

Η διοίκηση επιδιώκει συμφωνία, ενώ εδώ και καιρό έχει δηλώσει ότι δε θέλει να αγωνιστεί

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Στη Νέα Σαλαμίνα οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στο στάδιο που βρίσκονται όλοι οι ποδοσφαιριστές των ομάδων Α’ κατηγορίας. Αυτοί που έμειναν, (γιατί κάποιοι έφυγαν). Στο στάδιο της αναμονής, προπονούμενοι από την περασμένη Δευτέρα ανά γκρουπ των πέντε (4 ποδοσφαιριστές -1 γυμναστής).

Είναι βέβαια γνωστό ότι η Νέα Σαλαμίνα δεν επιθυμεί να εισέλθει σε αγωνιστική διαδικασία. Είναι η πρώτη ομάδα που εκφράστηκε τοιουτοτρόπως λέγοντας στα ίσα ότι δεν την παίρνει οικονομικά. Τώρα μάλιστα που υπάρχει πιθανότητα δράσης χωρίς διαβάθμιση… καταλαβαίνετε.

Είναι βέβαια γνωστό ότι η Νέα Σαλαμίνα δεν επιθυμεί να εισέλθει σε αγωνιστική διαδικασία

Βέβαια όλα θα παραμείνουν σε ασάφεια μέχρι την Παρασκευή. Το Σαββατοκύριακο πέρασαν άπαντες από ιατρικές εξετάσεις που περιλαμβάνουν και τη εξέταση για κορονοιό αφού οι εξετάσεις είναι τέτοιες που μέσω τους είναι δυνατό να εντοπιστεί κλινικό πρόβλημα. Αυτό μας μεταφέρθηκε από τη Νέα Σαλαμίνα.

Όπως πληροφορούμαστε η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας ετοιμάζει πρόταση στους ποδοσφαιριστές με δυο σκέλη. Το ένα αφορά περίπτωση διακοπής του πρωταθλήματος και το άλλο συνέχισης του. Η πρόταση του ΔΣ προς τους παίκτες αναμένεται να γίνει αυτήν τη βδομάδα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X