ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα Σαλαμίνα: Ενημέρωση για... Βουλγαρία

Ανακοίνωση από την ομάδα της Αμμοχώστου

Ανακοίνωση εξέδωσε η Νέα Σαλαμίνα, που παραθέτει τα αγωνιστικά νέα της ομάδας, ενώ ενημερώνει και για την αναχώρηση των ερυθρολεύκων με προορισμό τη Βουλγαρία, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Αναλυτικά:

Συνεχίζεται κανονικά το πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας μας στο προπονητικό κέντρο στο Μενεού, εν όψει της αυριανής αναχώρησης της ομάδας στη Βουλγαρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ατομικό πρόγραμμα ακολουθούν οι Φλοριάν, Καρλίτος και Ντιακιτέ που δεν αγωνίστηκαν στο χθεσινό φιλικό, αφού κρίθηκε ότι δεν είναι ήταν πλήρως έτοιμοι, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί και ο Τσίκο λόγω της ενσωμάτωσης του στην υπόλοιπη ομάδα 2 βδομάδες μετά την εκκίνηση των αρχικών προπονήσεων.

Πρόγραμμα αποθερασπείας θα ακολουθήσει και ο Stallone, αφού χθες αντικαταστάθηκε στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης λόγω ενοχλήσεων. Ο ποδοσφαιριστής θα εξεταστεί αύριο για να διαφανεί η ακριβής κατάσταση του.

Αύριο πρωί η ομάδα θα ταξιδέψει για Βουλγαρία και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 7 Αυγούστου. Ενδιάμεσα θα δώσει 3 φιλικά παιχνίδια επί Βουλγαρικού εδάφους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση