ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Νέα Σαλαμίνα: Ανάγκη για συσπείρωση, Γενική και ανανεώσεις

Κουβέντα για μπάτζετ κι όχι μόνο

Κωνσταντίνος Νικολάου

Κωνσταντίνος Νικολάου

nikolaouk@sppmedia.com

Πολύ σημαντική κρίνεται η σημερινή (21/03, 18:30) Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Νέας Σαλαμίνας, καθότι εκεί θα ψηφιστεί ο προϋπολογισμός για τη νέα σεζόν. Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο Γιώργος Καζαμίας το μπάτζετ αναμένεται να κυμανθεί σε παρόμοια επίπεδα με τα φετινά, ωστόσο το σημαντικό είναι πως αφού εγκριθεί ο προϋπολογισμός… ακολούθως θα «τρέξει» ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν.

Το γεγονός πως ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου δεδομένα θα παραμείνει στον πάγκο δίνει τη δυνατότητα στους «ερυθρόλευκους» να μπουν άμεσα σε επαφές με παίκτες του ρόστερ, για να ξεκαθαρίσει το σκηνικό αναφορικά με το ποιοι μένουν και ποιοι όχι. Μπορεί η αξιολόγηση να είναι σε εξέλιξη από τον Κύπριο προπονητή, όμως εννοείται πως για τους πλείστους ποδοσφαιριστές του ρόστερ έχει σχηματίσει μια ολοκληρωμένη εικόνα.

Επί της ουσίας, η ανανέωση με τον Λουσιάνο Νάρσινγκ (κίνηση που θεωρείται επιτυχία) αποτελεί μόνο την αρχή, αφού το επόμενο διάστημα θα έχουμε ανακοινώσεις και για άλλους ποδοσφαιριστές που παραμένουν. Τα συμβόλαια που ολοκληρώνονται είναι αρκετά (των πλείστων παικτών του ρόστερ), αλλά οι υπεύθυνοι προγραμματισμού θα μπουν σε επαφές μόνο με όσους θέλουν να κρατήσουν και θα προσπαθήσουν να προχωρήσουν σε ανανεώσεις, χωρίς να ξεφύγουν από τα οικονομικά δεδομένα (θα επανέρθουμε με περισσότερες λεπτομέρειες).

Πέραν όμως απ’ το ζήτημα των ανανεώσεων, θεωρούμε πως είναι εξαιρετικά σημαντικό να υπάρξει συσπείρωση γύρω απ’ την ομάδα… Όντως τα αποτελέσματα τον τελευταίο καιρό δεν είναι τα καλύτερα δυνατά, όμως ΄όσο δύσκολο κι αν ακούγεται ο κόσμος χρειάζεται να βοηθήσει ούτως ώστε να επανέλθει η συσπείρωση. 

Σαφώς και δεν είναι κανένας που να χαίρεται με τις ήττες, όμως κυρίως τώρα που έχουμε διακοπή δυο βδομάδων, είναι μια ευκαιρία ούτως ώστε να φτιάξει το κλίμα. Ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ καλούνται να δουλέψουν ακόμη πιο σκληρά για να επανέλθουν τα θετικά αποτελέσματα (έστω αν δεν υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο), αλλά και ο κόσμος από την πλευρά του χρειάζεται να βάλει το λιθαράκι του για να επανέλθει η ηρεμία.

Κλείνοντας, θα επανέλθουμε στο οικονομικό, το οποίο αποτελεί διαχρονικό πρόβλημα για τους ερυθρόλευκους, υπογραμμίζοντας πως η διαχείριση που γίνεται από τους υπεύθυνους είναι τέτοια που επιτρέπει στη Νέα Σαλαμίνα να βιοπορίζεται με ασφάλεια και τηρουμένων των αναλογιών αυτό αποτελεί από μόνο του μια μεγάλη επιτυχία.

Δεν τίθεται θέμα ότι όλοι γύρω απ' την ομάδα επιθυμούν να μεγαλώσει με κάποιο τρόπο το μπάτζετ, όμως μέχρι να γίνει κάτι τέτοιο δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το να μην υπάρχει σημαντικό χρέος μόνο εύκολο δεν είναι...

Περισσότερα όμως για προϋπολογισμό, ανανεώσεις και όχι μόνο θα μπορούμε να πούμε μετά τη Γενική Συνέλευση. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση