ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Επίσημη θέση για Μελίσσα (σχόλιο για μπάτζετ)

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας.

Αναλυτικά:

«Αποφασίσαμε τη φετινή περίοδο να κάνουμε μια αλλαγή. Δεν θα περιμένουμε την Τακτική Συνέλευση που είναι Μάιο-Ιούνη και διοργανώνουμε σήμερα την Έκτακτη Γενική Συνέλευση με μοναδικό θέμα συζήτησης τον προϋπολογισμό για τη νέα σεζόν. Ο λόγος είναι γιατί ξέρουμε πως ο προπονητής παραμένει στην ομάδα και αφού είμαστε ήδη στη διαδικασία αξιολόγησης του ρόστερ πολύ πιθανόν να χρειαστούν να γίνουν κάποιες ανανεώσεις, κάποιες προτάσεις για το υφιστάμενο ρόστερ. Αφού καταφέρουμε να πείσουμε τα μέλη για έγκριση του προϋπολογισμού θα μπορούμε να κινούμαστε στο πλαίσιο της νομιμότητάς, να το πω έτσι».

Αν το μπάτζετ θα είναι σε ίδια επίπεδα με πέρσι: «Ναι, είναι πολύ κοντινά τα ποσά. Δεν αναμένουμε ουσιαστική αύξηση των εσόδων για τη νέα σεζόν. Πιθανόν να φύγουν από το Αμμόχωστος δυο ομάδες, αφού ενδέχεται να υποβιβαστούν. Χάνονται και κάποια εισοδήματα. Από εκεί και πέρα, τα λειτουργικά έξοδα παραμένουν ψηλά. Να υπεθυνθυμίσω ότι έχουμε και ιδιόκτητο προπονητικό γήπεδο.

Λίγο πολύ θα κινηθούμε σε αυτά τα πλαίσια. Κάτι πολύ ελπιδοφόρο, παρόλο που το Δ.Σ. ζήτησε την έγκριση της Γενικής Συνέλευσης για ελλειμματικό ποσό στο φετινό μπάτζετ, δεν έχει χρησιμοποιηθεί αυτό το ποσό, είναι πολύ πιο κάτω. Ούτε καν το ένα τρίτο δεν είναι. Είχαμε και πωλήσεις ποδοσφαιριστών. Όμως αυτό το Δ.Σ. κατάφερε να τακτοποίηση δικαστικές υποθέσεις από προηγούμενα Δ.Σ. Δεν έχει χρησιμοποιηθεί αυτό το ποσοστό που ζητήθηκε παρά τις υποθέσεις αυτές».

Αν θα γίνει εκλογική λόγω των αποχωρήσεων από το Δ.Σ.: «Δεν θα υπάρξει εκλογική νέου Δ.Σ., θα υπάρξει συνέχιση του υφιστάμενου Δ.Σ, απλά με τις αποχωρήσεις αυτές. Δεν θα γίνει αντικατάσταση, γιατί πέρσι πήραμε την έγκριση της Γενικής Συνέλευσης ότι το νέο Δ.Σ. θα έκανε μέχρι και τέσσερις διορισμούς στο Δ.Σ., κάτι που ήδη κάναμε. Δεν μπορούν να αντικατασταθούν αυτά τα άτομα από τρίτους, υπάρχουν λύσεις όμως γιατί είτε κάποιο υφιστάμενο μέλος του Δ.Σ. θα αντικαταστήσει τα τρία αυτά πόστα, είτε θα υπάρξει εξοδιοικητική συνεργασία με φίλους του Σωματείου, είτε με επαγγελματικό στέλεχος. Αυτές οι τρεις επιλογές υπάρχουν».

Αν περιμένουν μεγάλη προσέλευση απόψε: «Θα είμαι ειλικρινής και θα πω όχι. Αυτό είναι το απογοητευτικό της υπόθεσης. Όταν μιλάμε για ένα Σωματείο του εκτοπίσματος της Νέας Σαλαμίνας ακόμη και εκατό άτομα να έρθουν δεν μπορεί να θεωρηθεί ως επιτυχία. Το ζήτημα είναι ότι να είσαι μέλος της Νέας Σαλαμίνας είναι μια χρονιαία συμβολή των 120 ευρώ, δεν λέω ότι είναι εύκολο, αλλά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι δεν μπορούμε να έχουμε τουλάχιστον χίλια μέλη. Τα ενεργά μέλη είναι μόλις 126. Τόσοι έχουν τακτοποιήσεις τις οικονομικές τους οφειλές. Η Νέα Σαλαμίνα δεν πρέπει να είναι δουλειά των λίγων. Αφού διοικητικά δουλεύουμε με εθελοντισμό όσο πιο πολλοί είμαστε τόσο το καλύτερο».

Για Νάρσινγκ: «Ο Νάρσινγκ ανανέωσε γιατί θεωρούμε πως οποιος και να είναι προπονητής ή στο Δ.Σ. θα τον αξιολογούσε θετικά. Για αυτό έγινε η ανανέωση, μέσα στις οικονομικές μας δυνατότητες».

Για Μελίσσα: «Του Μελίσσα εκπνέει το συμβόλαιο. Ο Νίκος έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί. Δεν γνωρίζω αν έγινε πρόταση ανανέωσης από την ομάδα προγραμματισμού της Νέας Σαλαμίνας. Από εκεί και πέρα ούτε ξέρω αν επικοινώνησε με άλλη ομάδα, αλλά γνωρίζω πως είναι ένας άψογος επαγγελματίας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση