ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Νέα Σαλαμίνα: Ακόμη μια σταγόνα δύναμης

Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα , αλλά…

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Ώρες δύσκολες περνά η Νέα Σαλαμίνα. Χθες η ομάδα της Αμμοχώστου έκανε την τέταρτη (!) αλλαγή προπονητή μέσα σε μια σεζόν, καταδεικνύουσα  πολύ παραστατικά τη ζοφερή εικόνα των πραγμάτων. Πάμπος Χριστοδούλου, Σάββας Δαμιανού, Χρύσης Μιχαήλ και Κώστας Μηνά για το υπόλοιπο πολύ δύσκολο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος.

Η Νέα Σαλαμίνα βρίσκεται στη 11η θέση με 33 βαθμούς, δυο πίσω από τη Δόξα που έχει αγώνα λιγοτερο (32). Η τελευταία φορά που κέρδισε (Ερμής 2-1) ήταν στις 5 Μαρτίου στη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ. Την επόμενη αγωνιστική αγωνίζεται εκτός έδρας με την ΕΝΠ.

Η ομάδα της Αμμοχώστου πληρώνει τα λάθη του καλοκαιριού, (και όχι μόνο γιατί όπως αποδεικνύεται εκ των εξελίξεων έγινε και άλλο μετά λόγω πανικού), και τις παρενέργειες του covid που την είχε τραυματίσει στο αρχικό στάδιο του πρωταθλήματος. Ασφαλώς και δεν είναι ώρα τώρα να ψάχνει κανείς ευθύνες. Ο κορονοιός ήταν θέμα κακών συγκυριών.

«Αδιαπραγμάτευτος στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία, καθώς μετά τα αποτελέσματα της ομάδας το τελευταίο διάστημα, η Νέα Σαλαμίνα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση». Αυτό αναγράφεται ανάμεσα σε άλλα στνη ανακοίνωση πρόσληψης του Κωνσταντίνου Μηνά στη Νέα Σαλαμίνα.

Αν υπάρχει περιθώριο; Θεωρητικά υπάρχει. Άλλωστε με βάση το δυναμικό της και τη γενική σύγκριση η Νέα Σαλαμίνα δεν είναι ομάδα για να πέσει. Είναι όμως θέμα κυρίως ψυχολογίας από δω και μπρος. Και φυσικά δεν σώζεται αν η ψυχολογία της ομάδας είναι όπως την είδαμε στο ματς με την Καρμιώτισσα.

Πρέπει να υπάρχει ακόμη μια σταγόνα δύναμης.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Πέτρος Παπαγιώργης

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση