ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μια και μοναδική ευκαιρία για τον Χρύση

Η διακοπή των Εθνικών ήρθε σε ένα χρονικό σημείο πως η Νέα Σαλαμίνα την είχε ανάγκη

Η Νέα Σαλαμίνα βρίσκεται στο όριο της ζώνης του υποβιβασμού μιας και μόλις ένας βαθμός την χωρίζει από τον Εθνικό Άχνας που είναι στη 10η θέση η οποία και οδηγεί στην Β’ κατηγορία. Αυτό σημαίνει πως κάθε αγώνας που απομένει μέχρι το τέλος της σεζόν είναι τελικός για τους «Ερυθρόλευκους» και υπάρχει μεγάλη ανάγκη για βαθμούς.

Η διοίκηση με τη σειρά πρόσφατα έκανε την τελευταία κίνηση της και άλλαξε την τεχνική ηγεσία, σε μια προσπάθεια να κρατήσει σε εγρήγορση του πάντες και να φέρει νέο αέρα στις προπονήσεις. Κάπως έτσι στο πηδάλιο βρέθηκε ο Χρύσης Μιχαήλ.

Η διακοπή για τον Χρύση Μιχαήλ ήλθε… γάντι αφού χρόνος για δουλειά δεν υπήρχε απ’ τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην ομάδα. Θυμίζουμε πως υπήρχε ακόμη και το κύπελλο και ως εκ τούτου το πρόγραμμα ήταν γεμάτο.

Η διακοπή λοιπόν των Εθνικών έδωσε τη μοναδική ευκαιρία στον Χρύση να δουλέψει με τους παίκτες του και να βάλει τις δικές του πινελιές. Παράλληλα στα θετικά είναι το γεγονός πως ο Χρύσης βλέπει το ιατρικό δελτίο να μικραίνει, μιας και πέραν από τον Κύπρο Χριστοφόρου που έχει ανεβάσει στροφές για τα καλά θα επιστρέψουν οι Καμισοκό, Βάγκνερ και Τσουκαλάς.

Επί της ουσίας η διακοπή των Εθνικών ήρθε στο πιο κρίσιμο σημείο της χρονιάς για τη Νέα Σαλαμίνα και όλοι στο «Ερυθρόλευκο» στρατόπεδο ευελπιστούν πως με την επανέναρξη θα έρθουν και τα προσδοκόμενα αποτελέσματα, ώστε η ομάδα να πετύχει το στόχο της παραμονής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση