ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λίστα.. με Δαμιανού και Γιαννέφσκι

Στο shortlist των «Ερυθρόλευκων» αφού πρώτα επισημοποιηθεί το διαζύγιο με τον Πάμπο

Επίσημο διαζύγιο μεταξύ Νέας Σαλαμίνας και Πάμπου Χριστοδούλου δεν υπάρχει για την ώρα, όμως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά λέει η λαϊκή ρήση. Σήμερα το απόγευμα λοιπόν θα βγει η τελική απόφαση και το σενάριο απ’ το διοικητικό συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνα και το σενάριο να βγει στο ψάξιμο για προπονητή είναι κάτι περισσότερο από ορατό.

Ήδη τα πρώτα ονόματα που βγαίνουν προς τα έξω είναι αυτά των Δαμιανού και Γιαννέφσκι. Δυο προπονητές δηλαδή που έχουν εμπειρίες σε δύσκολες καταστάσεις και σε ομάδες με στόχους παρόμοιους με τη Νέα Σαλαμίνα και ταυτόχρονα έχουν δείξει έργο. Ο μεν Δαμιανού με την Αλκή σε μια πολύ καλή χρονιά - το ότι εργάζεται στην Εθνική ελπίδων  αποτελεί κώλυμα- ο δε Γιαννέφσκι με το Παραλμίνι, όταν πέρσι (αλλά και στην προηγούμενη του θητεία) η ομάδα απέδιδε πολύ καλό ποδόσφαιρο και έπαιρνε αποτελέσματα.

Το καθετί όμως με τη σειρά του, καθώς πρώτα πρέπει να ξεκαθαρίσει το κεφάλαιο Πάμπος Χριστοδούλου (κάτι που θα συμβεί απόψε).

Παράλληλα στη Νέα Σαλαμίνα επικρατεί έντονη δυσαρέσκεια απ’ το γεγονός πως είναι η μοναδική της οποίας το προπονητικό κέντρο είχε κλείσει για μια εβδομάδα, και θεωρούν πως εκείνη η απόφαση δημιούργησε πολλά προβλήματα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση