ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λάζος: «Προχωρούμε με καταγγελία του Φελλά»

Δηλώσεις του επί του τύπου εκπρόσωπου της Νέας Σαλαμίνας

Ολοκληρώθηκε η έκτακτη συνεδρία της Νέας Σαλαμίνας και λήφθηκε η απόφαση πως θα καταγγείλουν τον διαιτητή του αγώνα με την Ανόρθωση, Κωνσταντίνο Φελλά. Στο πλαίσιο αυτό ο επί του τύπου εκπρόσωπος της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Δημήτρη Βρουλλίδη.

Τα κυριότερα σημεία:

Για την έκτακτη συνεδρία και τις αποφάσεις: «Αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε καταγγελία του Κωνσταντίνου Φελλά μετά το ντέρμπι του Σαββάτου. Τα τελευταία χρόνια δεν ασχοληθήκαμε με τη διαιτησία, όμως δυστυχώς φέτος τα λάθη είναι επανειλημμένα και πρέπει να αντιδράσουμε για να προστατέψουμε τα συμφέροντα του σωματείου μας. Η καταγγελία δεν έχει σχέση με την Ανόρθωση και ήδη έχουμε και άλλη καταγγελία φέτος, ενώ στείλαμε επιστολή ήδη στον κύριο Λαγιέκ και δεν μας απάντησε ποτέ. Πως γίνεται ο τέταρτος διαιτητής να είναι διεθνής και έμπειρος, ενώ ο άπειρος ορίζεται ως πρώτος. Ασφαλώς και υπάρχει φαβορί και ήταν η Ανόρθωση, όμως τέτοια παιχνίδια ανεξαρτήτου βαθμολογικής θέσης των δυο ομάδων είναι σημαντικά. Θα πράξουμε ότι πρέπει για προστατέψουμε το σωματείο μας που νιώθουμε ότι αδικούμαστε».

Για το γεγονός πως κατάγγειλαν ξανά φέτος διαιτητή: «Δεν ξέρω αν έγινε κάτι όταν καταγγείλαμε ξανά. Αν έκριναν πως είχαμε δίκαιο τότε προχωρούν σε τιμωρία».

Για τα παράπονα της Ανόρθωσης για βρισιές και ρατσιστικές ιαχές προς τον προπονητή της: «Δεν είδαμε κάτι τέτοιο αλλά σημειώνουμε πως κάθε υβριστικές επιθέσεις μας βρίσκουν αντίθετους, και αν έχουν γίνει και ρατσιστικά σχόλια τότε όχι μόνο το καταδικάζουμε αλλά και θα επιληφθούμε του θέματος».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα: «Έχει ένα πρόβλημα με τους προσαγωγούς του ο Βάγκνερ και ευχόμαστε να είναι σύντομο και περαστικό και ελπίζουμε να τον έχουμε μαζί μας στα επόμενα παιχνίδι. Είναι αισθητή η απουσία του».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση